am reusit sa merg cu 183 spre costinesti cu inca o persoana in masina ... pedala era la fund ... nu stiu daca mai urca ... am fost nevoit sa franez ! eu zic ca sa descurcat onorabil ( 1.6 8v )
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cu 1.4, 3 persoane + bagaje , pe data de 3 ianuarie ne intoarceam de la munte pe E85, am prins 180 km/h pe ceas, ca nu am gps, uitati si poza ca sa vedeti, tin sa prezicez ca era exact in perioada cu viscol si zapada, dar am prins o portiune de drum mai libera si chiar uscata
si ink un lucru nu era la vale :pAttached Files---== LoGaN dRiVeR ==---
Comment
-
De la excursia in GermaniaAm avut ocazia sa conduc un BMW 525 si Golful meu pe autostrazile " no speed limit " Amandoua masinile mai mergeau numai ca nu era loc de alti participanti la trafic si in afara nu se dau blituri , te duci la 200 Km/h la juma de metru de fundul lui si astepti
) asta e cea mai tare faza . Si avariile nu mai inseamna "multumesc" ci "coloana oprita pe autostrada" Ca sa nu ies din subiect BMW 525 200 CP - ~220Km/h cu 5 pers in masina si Golf 4 131 CP 6 trepte inainte - ~210 Km/h
Cu BMW-ul mergeam mai mult pe banda de viteza si nu am vazut semnul ca se termina banda ... si noroc ca am avut loc sa ma bag ... la ei nu se termina banda ca la noi ,camp si gata , au linii din alea de iti vibreaza masina si mai ai inca juma de Km de banda ... norocul meu . La golf ii dadeam si mai mult numai ca in spate era Loganul cu felele (sotia si o prietena) si ele nu mergeau cu mai mult de 140 si nu vroiam sa ne pierdem .
O alta teapa care am luat-o a fost ca abia cand am intrat in Ungaria pe autostrada si am avut cum sa ii dau talpa la Logan mi-am dat seama ca nu am rotile echilibratesi la 140 facea destul de urat .
Comment
-
Am scos si eu azi un 145 km/h si credeam ca o sa pot sa votez aici ... dar se pare ca m-am inshelat (uitasem de la cat incepe votarea) ... oricum este o performanta deuarece eram si cu mama in dreapta.... (Galati - Cta ).
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Blaj - Alba pe un drum cam denivelat. 160 km/h ma dadeam la intrecere cu un polo. Pe la 130 a lasat baiatu incet cu vw-ul.
Comment
-
Am mers cu 150 Km/h cu Logan 1.4 MPI de la iesirea din Adjud spre Vrancea. Tre totusi sa recunosc ca nu conduceam eu ci prietena (eram amandoi, eu nu aveam atunci permis), eu n-am tupeu sa merg cu viteza asta cu Golanul. mi se pare si chiar este instabil pt asemenea viteze.Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
Comment