Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am reusit sa merg cu 183 spre costinesti cu inca o persoana in masina ... pedala era la fund ... nu stiu daca mai urca ... am fost nevoit sa franez ! eu zic ca sa descurcat onorabil ( 1.6 8v )

Comment

• deabea astept sa pun pozele ca voi nu ma credeti....stiu e cam nostim asa la prima vedere, dar a mers , cred ca am si un film numa trebuie sa primesc cd-ul cu toate ca nu erau facute cu aparatul meu, cand le am le si pun sus !
      sigpic

Comment

• mda .. aseara 240.. nu mai aveam pedala
        numar secundele

Comment

• Marius ai nevoie de caramida sub acceleratie :| )
          Its just a car ...

Comment

• Ai dreptate sa stii... Chestia e ca vroiam sa arat ce poate unui eventual cumparator. ) Apropo.. viteza a fost pe A2.. dupa ce am trecut de gropile de dupa Drajna. )
            Last edited by Marius; 13 February 2008, 16:48.
            numar secundele

Comment

• ajunge si 240
              sigpic

Comment

• 175 km/h Timisoara-Arad ultima linie inainte de Arad 3 persoane in masina 1.5 dci 70cp

Comment

• cu 1.4, 3 persoane + bagaje , pe data de 3 ianuarie ne intoarceam de la munte pe E85, am prins 180 km/h pe ceas, ca nu am gps, uitati si poza ca sa vedeti, tin sa prezicez ca era exact in perioada cu viscol si zapada, dar am prins o portiune de drum mai libera si chiar uscata
                  si ink un lucru nu era la vale :p
                  Attached Files
                  ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

• De la excursia in Germania Am avut ocazia sa conduc un BMW 525 si Golful meu pe autostrazile " no speed limit " Amandoua masinile mai mergeau numai ca nu era loc de alti participanti la trafic si in afara nu se dau blituri , te duci la 200 Km/h la juma de metru de fundul lui si astepti ) asta e cea mai tare faza . Si avariile nu mai inseamna "multumesc" ci "coloana oprita pe autostrada" Ca sa nu ies din subiect BMW 525 200 CP - ~220Km/h cu 5 pers in masina si Golf 4 131 CP 6 trepte inainte - ~210 Km/h
                    Cu BMW-ul mergeam mai mult pe banda de viteza si nu am vazut semnul ca se termina banda ... si noroc ca am avut loc sa ma bag ... la ei nu se termina banda ca la noi ,camp si gata , au linii din alea de iti vibreaza masina si mai ai inca juma de Km de banda ... norocul meu . La golf ii dadeam si mai mult numai ca in spate era Loganul cu felele (sotia si o prietena) si ele nu mergeau cu mai mult de 140 si nu vroiam sa ne pierdem .
                    O alta teapa care am luat-o a fost ca abia cand am intrat in Ungaria pe autostrada si am avut cum sa ii dau talpa la Logan mi-am dat seama ca nu am rotile echilibrate si la 140 facea destul de urat .
                    Attached Files

Comment

• Am scos si eu azi un 145 km/h si credeam ca o sa pot sa votez aici ... dar se pare ca m-am inshelat (uitasem de la cat incepe votarea) ... oricum este o performanta deuarece eram si cu mama in dreapta .... (Galati - Cta ).
                      For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

• cristi laso mai moale ca inca e in rodaj ...sau numai e?

Comment

• Blaj - Alba pe un drum cam denivelat. 160 km/h ma dadeam la intrecere cu un polo. Pe la 130 a lasat baiatu incet cu vw-ul.
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• viteza maxima 1.5 dci 70 cp

Am mers frecvent cu 160 km/ora pe E85 dar am atins 170-175 pe autostrada C-ta - Buc. Nu am poze dar credeti-ma, aveam 4 persoane in masina.

Comment

• Am mers cu 150 Km/h cu Logan 1.4 MPI de la iesirea din Adjud spre Vrancea. Tre totusi sa recunosc ca nu conduceam eu ci prietena (eram amandoi, eu nu aveam atunci permis), eu n-am tupeu sa merg cu viteza asta cu Golanul. mi se pare si chiar este instabil pt asemenea viteze.
                              Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• am mers cu 160 pe autostrada , dar defel 120 e viteza mea............la 200 la ora nici o masina nu are stabilitate
                                sigpic Alexandria

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google