Salutare. sunt cu un preten si ii aratam forumu si alea alea......si intreb in locul lui daca stiti cumva .....se poate lua orice varianta de echipare prin programul RABLA ( cand o intra in vigoare ) sau doar ambiance-ul ?? ms
prin programul rabla putem lua orice model logan????
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da, insa daca are pile sa incerce prin acest program. Altfel nu are nici o sansa prietenul tau, crede-ma ca si eu am incercat, insa nu am reusit sub absolut nici o forma, din pacate, dar mi-am bagat picioarele in el de program. Acum am Golanu mult dorit, fara prostiile guvernului....bafta prietenului tau.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostDa, insa daca are pile sa incerce prin acest program. Altfel nu are nici o sansa prietenul tau, crede-ma ca si eu am incercat, insa nu am reusit sub absolut nici o forma, din pacate, dar mi-am bagat picioarele in el de program. Acum am Golanu mult dorit, fara prostiile guvernului....bafta prietenului tau.In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by CosTin87SIE View PostEu am reusit... ;)Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostFara PCR (pile, cunostinte, relatii) ??? Ciudat, dar unii mai au si noroc....Bravo tie. Mie imi pare bine ca nu am intrat, pentru ca daca era asa, imi luam Laureat Plus, asa, mi-am luat Ambition 1.6, la oferta... Asa ca e mai bineIn tara momentan.
Comment
Comment