If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kit H4 HID bixenon 55w made in China direct de la producator cu tot cu transport (TNT) undeva la 4 mil. + comisionul la plata prin Westen union sau cum s-o scrie ;)
Cu cat sunt mai multe comenzi cu atat pretul scade
Kit H4 HID bixenon 55w made in China direct de la producator cu tot cu transport (TNT) undeva la 4 mil. + comisionul la plata prin Westen union sau cum s-o scrie ;)
Cu cat sunt mai multe comenzi cu atat pretul scade
eu zic sa stai potolit cu cumparatu prin western union ca sunt o gramada de tepe.s-ar putea sa iti trimita un chibrit in cutie sau poate nici ala.pt 500 de mii faci afaceri riscante? stii vorba: ce-i in mana nu i minciuna
h4 pentru faruri normale,h1 pentru alea angel eyes...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Montarea unor alte dispozitive de iluminare decat cele cu care a dotat producatorul masina este contraventie...Lafel si cu folia...Talonu, amenda, si puncte ... E destul de grav, dar a 2`a zis pui becurile stock, iti da talonu...Si aia e
Aha am inteles .. Este cu dus si intors, eu nu cred ca este vreo problema, atata timp cat nu am alte alte dispozitive adica faruri in + sau proiectoare etc etc asa poate sa zica si de becul de la plafoniera ca este albastru sau cele de pozitie ca sunt cu leduri ... )
Am deja 1 an de cand sunt montate si nu am avut nici un fel de problema cu militia mai ales ca am si proiectoare xenon de 3000k sa vezi lumina ... pozitia si toate becurile care sunt acelasi tip sunt schimbate cu smd-uri inclusiv semnalizarile din aripa se vad putin albastrui dar sunt in ton cu farurile ;)
1.spuneti-mi si mie dak imi pun o inst xenon + halogen se merita ? sau bixenon?
2. La cat timp se arde un bec cu xenon ?
3. Cand te opreste politia ce faci?
4. si ce instalatie imi recomandati? la un pret rezonabil 300-350 lei
sa nu faci prostia sa iei prostioare de alea gen xenon plus halogen pe acelasi bec, bixenon sau nimic
de ce ?
chiar vad bine xenoanele pe farurile stock,? ca ma gandesc sa imi iau un kit bixenon
ma gandesc ca dupa ce fac investia, sa lumineze ca cele stock ...asa am auzit ca se intampla pe farurile stock
Last edited by Dany_DNY; 11 January 2010, 18:18.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment