xenoanele merge si pe farurile stock atunci o sa imi cumpar si eu stiti undeva ieftin si bun?
xenoane logan
Collapse
X
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostSalut.
Exact,pe logan in far stock se pune bi xenon.
Atasez o poza de la mine de azi,e proaspata.
Poza e cu faza scurta,reglata sa bata mai jos,pt. a nu orbi colegii din trafic.
Numai bine.Its just a car ...
Comment
-
Da asa se pare
Cred ca voi merge in curand la un service pt. a le regla destul de bine.
Deocamdata merg si asa,oricum nu deranjez colegii din trafic,in oras le tin reglate cit mai jos.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
care este diferenta intre un kit bi-xenon slim cu modul de anulare bec ars si un kit bi-xenon normal ?
Comment
-
nu ma refeream care e diferenta intre xenon si halogen
Comment
-
buna
sal'tare, vreau si eu sa imi pun bixenon 55w 8000k. Oare ma iau politistii la 11 metrii din cauza la culoare sau ceva? (cele de 8000k bat spre albastru) :P am si pozitile de alea cu led si m-au amenintat odata ca imi iau talonul (bateau spre albastru) dar am mai fost oprit de atunci si nu au mai zis nimic ceilalti politistiD ce ziceti?
Comment
-
prin simplul fapt ca lumina de 8000k este albastra , si abia o sa se vada pe ploaie,si se foloseste doar pentru faptul ca "da bine" .
Bixenonul/xenonul in faruri fara lupa aproape ca ii orbeste pe cei din contrasens ,dar ce mai conteaza daca tie iti este bine .Si ca sa fii sigur ca orbesti ,mai pui si de 55 W .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment