xenoane logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

noi n-avem de unde sa stim daca se ia sau nu , eu ti-am zis ca pe langa faptul ca nu e legal , si deranjeaza foarte tare ceilalti participanti la trafic,mult mai tare decat becurile de 100 W dinainte . Exista kit bixenon cu lupe care se monteaza in farul de logan ,bat foarte bine , nu deranjeaza pe restul si arata foarte bine , mai mult nu ti-ai putea dori .
    Mai multe detalii intreaba vanzatorul . Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector(H1,H7,H4) = 550RON
    Last edited by Cristi_Xp; 9 November 2010, 12:24.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am montat si eu pe masina un kit bixenon cu un singur bulb 6000k 35w
      Bile albe:
      1. Nuanta luminii
      2. Flash-urile ( timp de reactie aproape instant )
      3. Faza lunga bate mult mai departe.
      Bile negre:
      1. Disperseaza prost lumina- oglinda farului este conceputa pentru becul cu filament. Nu este uniforma lumina... ci pete-pete mai inchise, mai deschise...
      2.Orbeste ceilalti participanti... ca sa nu orbeasca trebuie sa le reglezi sa bata in pamant insa asa nu mai vezi cum trebuie...
      3. S-au ars ambele becuri pana acum... noroc cu garantia.
      4. Daca te opreste politia nu stiu cum o scoti la cap.
      5. Pe ceata sunt extrem de ineficiente. Nici pe ploaie nu mi se par prea stralucite.
      6. In caz ca se arde unul... in special cel din stanga, sunt extrem de greu de inlocuit... ca sa puneti repede un bec normal, astfel incat sa fie legal.
      7. Daca se arde un bec... cand o sa fie inlocuit o sa aibe alta nuanta decat cel care inca functioneaza... stiu asta pentru ca, dupa cum am scris, am schimbat deja doua. Nu o sa fie diferenta ca de la 6000 k la 9000 k, dar o sa fie...
      8. La kitul pe care il am eu, linia pe care o fac farurile devine mai difuza pe zi ce trece... astfel cand erau noi faceau pe zid linia cat de cat clara... acum bat ca lanterna... ( vorba vine)

Deci in concluzie... pentru sofer sunt un avantaj insa pentru ceilalti participanti la trafic sunt un chin. Singura varianta sunt lupele bagate in farurile stock. Sunt aproape legale.

Spunea cineva mai sus ca trebuie neaparat sa aibe lupe in faruri clare... din cate stiu eu sunt si masini cu xenon stock in faruri fara lupe... De asemenea trebuie ca masina sa fie dotata cu sistem de spalare al farurilor.

O chestie care mi se pare ciudata... sunt mult mai deranjante masinile fara faruri clare cu xenon... gen nova sau mai stiu eu ce alte minunatii.
      sigpic

Comment

Originally posted by tomu View Post
        Montarea unor alte dispozitive de iluminare decat cele cu care a dotat producatorul masina este contraventie...Lafel si cu folia...Talonu, amenda, si puncte ... E destul de grav, dar a 2`a zis pui becurile stock, iti da talonu...Si aia e
        fratilor, va spun sigur, am intrebat personal la rar ieri, 06/12/2010, si omu mi_a spus urmatoarele: se poate monta orice fel de instalatie xenon pe logan, pt ca nu exista nici o lege in romania care sa interzica montarea unui astfel de kit pe masina. Deci, se poate pune xenon pe loganel. Si in cazul in care dai de vreun politai care nu stie treaba asta si iti da amenda sau iti ia talonu, se face contestatie si se merge la rar sa iti iei talonu inapoi.
        Va spun sigur 100%.
        http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

si-a batut joc de tine : "91(1) Montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate; "

Asta-i legea. Ce spui in contestatie ? Ca mi-a zis un nene ... ? Mai intreaba ...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

Originally posted by solano View Post
            fratilor, va spun sigur, am intrebat personal la rar ieri, 06/12/2010, si omu mi_a spus urmatoarele: se poate monta orice fel de instalatie xenon pe logan, pt ca nu exista nici o lege in romania care sa interzica montarea unui astfel de kit pe masina. Deci, se poate pune xenon pe loganel. Si in cazul in care dai de vreun politai care nu stie treaba asta si iti da amenda sau iti ia talonu, se face contestatie si se merge la rar sa iti iei talonu inapoi.
            Va spun sigur 100%.
            Ai luat permisu la Arges? Pe langa faptul ca nu cunosti legisstaltia mai indemni lumea si la prostii.

Comment

Originally posted by crull View Post
              Ai luat permisu la Arges? Pe langa faptul ca nu cunosti legisstaltia mai indemni lumea si la prostii.
              si de unde stii tu ca nu cunosc eu legislatie?? suntem frati cumva si eu nu stiu??fiecare face ce vrea, nu e nimeni obligat sa se ia dupa mine. eu am vrut doar sa fiu de ajutor, pentru ca multi vor sa isi monteze xenon si le e frica de o eventuala amenda si de suspendarea talonului. eu unul o sa imi montez. politistul actioneaza in functie de cum te vede ca te comporti.daca esti tupeist( in limita bunului simt) te lasa in pace, daca nu, o iei.asta e romanica.baftaaa

Originally posted by Costi-bc View Post
              si-a batut joc de tine : "91(1) Montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate; "

Asta-i legea. Ce spui in contestatie ? Ca mi-a zis un nene ... ? Mai intreaba ...
              nu stiu daca un unchi isi bate joc de mine.. dar fiecare face ce vrea si cum vrea.in plus de asta, mioveni_ul si pitesti_ul e plin de masini cu xenon de toate marcile, si nimeni nu se ia de ei.ai si tu dreptatea ta..eu unu o sa imi pun, si in cazul in care o sa am probleme, o sa va anunt. baftaaa
              Last edited by solano; 8 December 2010, 09:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am avut si eu bi-xenon h4 de 6000k pe masina in farurile originale dar am fost foarte nemultumit de ea.In sensul ca nu prea puteam da multe flashuri ca se ardeau becurile iar cand batea faza scurta bine nu era ok cea lunga si invers.Si acum mi-am pus angel eyes cu 2 lupe cu xenon h1 6000 si sunt foarte multumit cum vad,chiar si pe ploaie se vede foarte bine.

P.S. Intradevar exista articolul in care spune ca nu ai voie sa modifici sistemele de iluminare sau de avertizare sonora fiiidca ramai fara talon astfel.

Comment

daca farurile tale sunt omologate rar nu ai probleme. daca nu...
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

Originally posted by IonutUSJ View Post
                    Am avut si eu bi-xenon h4 de 6000k pe masina in farurile originale dar am fost foarte nemultumit de ea.In sensul ca nu prea puteam da multe flashuri ca se ardeau becurile iar cand batea faza scurta bine nu era ok cea lunga si invers.Si acum mi-am pus angel eyes cu 2 lupe cu xenon h1 6000 si sunt foarte multumit cum vad,chiar si pe ploaie se vede foarte bine.

P.S. Intradevar exista articolul in care spune ca nu ai voie sa modifici sistemele de iluminare sau de avertizare sonora fiiidca ramai fara talon astfel.
                    salutare, de obicei asa este logic, sa pui xenon in far cu lupa pentru focalizarea mai buna a luminii si pentru a nu_i orbii pe ceilalti participanti la trafic. dar si aici este cu dus si intors, pentru ca nu stii daca farurile sunt omologate rar, si in plus de asta, nu imi place ideea k nu se pot regla din interior, desi am auzit baieti care au reusit sa le faca reglajul..acum, voi care aveti deja din acestea pe masina, stiti mai bine cum se comporta.o sa ma interesez si poate o sa imi pun si eu.
                    Respect !!!

Comment

salutare, ma intereseaza si pe mine o instalatie xenon h1 pentru farurile angel de la mega drive, mai are cineva puse pe farurile astea? si daca da, se vede bine? Eventual o poza daca se poate si o indrumare catre o instalatie de calitate la un pret rezonabil, multumesc anticipat
                      sigpic

Comment

@nicu_rcn eu marti am montat xenon h1 pe farurile MD cu 2 lupe spi sunt foarte multumit de ele.Le-am reglat astfel incat sa nu incomodez pe ceilalti participanti la trafic si sa fiu si eu multumit.
                        Instalatia am luat-o la un pret foarte ok 165 garantie 12 luni,iti trimit pe PM de unde am luat-o.
                        Voi face si o poza mai pe seara daca vrei!

Comment

mersi mult chiar pune o poza cu faza cu xenon si una cu halogen sa se vada diferenta
                          sigpic

Comment

O sa fac o poza asta seara cu xenon pus pe ea.Doar 1 xenon si 1 halogen nu pot fiindca am legat instalatia foarte bine si nu as vrea da dau jos o faza.Dar te pot ajuta si o comparatie pe sfarsitul saptamani.
                            P.S. Ai PM!

Comment

n.ai inteles, o poza cu faza pe care ai xenon (presupun ca pe scurta) si una cu cealalta faza, daca ai pe ambele faze pune una cu scurta si una cu lunga, dar sa fie cat mai intuneric afara. Da.mi add la id sa vorbim mai multe
                              nicusor.radu87
                              sigpic

Comment

Am inteles acum.
                                Am incercat sa fac o poza cu telefonul.doar cu faza scurta.Oricum recomand se vede foarte bine,iar cand dau faza lunga imi ramane aprinsa si scurta si se face "zii".

P.S. Sunt facute cu telefonul si mai si ningea
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google