Originally posted by IonutUSJ
View Post
xenoane logan
Collapse
X
-
-
Originally posted by IonutUSJ View PostAm inteles acum.
Am incercat sa fac o poza cu telefonul.doar cu faza scurta.Oricum recomand se vede foarte bine,iar cand dau faza lunga imi ramane aprinsa si scurta si se face "zii".
P.S. Sunt facute cu telefonul si mai si ningea
dar mai am o intrebare, cu ambele faze aprinse nu e nici o problema, adica sa se incalzeasca sticla farului, sau sa se intample ceva la partea electrica?
Ca asa m.am gandit si eu sa fac, dar ma gandesc sa nu apara probleme.sigpic
Comment
-
Originally posted by solano View Postfratilor, va spun sigur, am intrebat personal la rar ieri, 06/12/2010, si omu mi_a spus urmatoarele: se poate monta orice fel de instalatie xenon pe logan, pt ca nu exista nici o lege in romania care sa interzica montarea unui astfel de kit pe masina. Deci, se poate pune xenon pe loganel. Si in cazul in care dai de vreun politai care nu stie treaba asta si iti da amenda sau iti ia talonu, se face contestatie si se merge la rar sa iti iei talonu inapoi.
Va spun sigur 100%.
Eu zis sa pui si stroboscoape albastre si rosii, ca tot acolo se incadreaza, la acelasi articol cu xenoanele.
Originally posted by solano View Postsi de unde stii tu ca nu cunosc eu legislatie?? suntem frati cumva si eu nu stiu??fiecare face ce vrea, nu e nimeni obligat sa se ia dupa mine. eu am vrut doar sa fiu de ajutor, pentru ca multi vor sa isi monteze xenon si le e frica de o eventuala amenda si de suspendarea talonului.
Originally posted by solano View Posteu unul o sa imi montez. politistul actioneaza in functie de cum te vede ca te comporti.daca esti tupeist( in limita bunului simt) te lasa in pace, daca nu, o iei.sigpic
Comment
-
Originally posted by sinx View PostIn Arges este vreo legislatie speciala? Am vazut ca examene speciale aveau
Eu zis sa pui si stroboscoape albastre si rosii, ca tot acolo se incadreaza, la acelasi articol cu xenoanele.
Pai nu mai informa gresit... pe deasupra tot tu esti cel care sare in sus...
De asta in Romania nu o sa fie ca in Occident. Ca toti gandesc ca tine... pai daca vrei sa ai tupeu in fata lui scoate un pistol... sigur face pipi pe el in secunda 2.
pentru cultura ta generala, am multe modificari facute la masina mea si nu m-a orpit nimeni niciodata sa ma intrebe de ele. dovada???? am facut orice modificare intreband acolo unde trebuie, si nu voi risca nici pe viitor, ex cu xenonul.
respect !!!
Comment
-
Am intrebat si eu azi pe un domn de la politie si mi-a spus ca de maine este legal sa ne impuscam vecinii... trebuie sa ma crezi pe cuvant. Acum tu o sa faci cum vrei, nu esti obligat sa te iei dupa mine, eu am vrut doar sa iti dau o mana de ajutor, pentru ca multi si-ar impusca vecinii dar le e frica de puscarie.
Ca fapt divers, ia zi-ne tu noua ce modificari ai facut la masina cu asa pricepere?Last edited by sinx; 13 December 2010, 22:37.sigpic
Comment
-
-
Asta ca asta...ca apoi te saturi de xenoane si mai iei si o cafteala buna!
Sau iti da unul cu tirul o lunga+proiectoarele de sus care mai sunt si putine cate 4 la numar si atunci vezi tu prajeala de retina
Eu unul ma multumesc doar cu xenon pe scurta.
Comment
-
Originally posted by db-75-mai View Postbai baieti sa nu gasiti pe vreuni care sa va opreasca sa sa va scoata din masina si dupa vedeti voi faze
Comment
Comment