xenoane logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LmtdEdition View Post
    --------------------------------------------------------------------------------

de ce ?

chiar vad bine xenoanele pe farurile stock,? ca ma gandesc sa imi iau un kit bixenon
    ma gandesc ca dupa ce fac investia, sa lumineze ca cele stock ...asa am auzit ca se intampla pe farurile stock
    Eu am bixenon pe farurile stock si vreau sa zic ca nu mai am nevoie de faza lunga decat pentru flash-uri ;).
    Dar mentionez ca bixenon inseamna becurile cu 2 bulbi, nu becul cu un singur bulb si un dispozitiv care se plimba pe bulb inainte si inapoi.
    Deci se merita si nu costa mai mult de 300 ron cu montaj inclus.

Originally posted by LmtdEdition View Post
    1.spuneti-mi si mie dak imi pun o inst xenon + halogen se merita ? sau bixenon?
    2. La cat timp se arde un bec cu xenon ?
    3. Cand te opreste politia ce faci?
    4. si ce instalatie imi recomandati? la un pret rezonabil 300-350 lei
    xenon la 300 ron ... eu am de 1 an si jumate si n-am avut nici-o problema cu politia.
    Last edited by bagheera; 17 January 2010, 19:00. Reason: Automerged Doublepost
    :popa:

Comment

recomand cu incredere .

Comment

m-ai cam spart de ochi azi cu xenonu ala

Comment

m-am hotarat sa imi iau si eu xenoane ...dar nu stiu la cat timp se ard becurile ? ca ma gandesc daca mi se ard becurile dupa 1 an nu fac nici o afacere
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

atunci nu iti mai cumpara becuri nici acasa,stai pe intuneric!Daca ti se arde vreun bec,e simplu:cumperi altul!

Comment

o idee buna ar fi sa renuntati la instalatii din astea care ''dau bine pe masina'' si cu care ''vezi bine frate'',cand va montati astfel de dispozitive va ganditi si la restu participantilor la trafic.Un kit xenon sau bi xenon intrun far clar fara dispozitiv de reglare automata a inaltimi razei este crima pt noi ceilalti participanti la trafic?Aveti macar buna inspiratie si daca tot va doriti xenon punetile intrun far angels cu lupa(nu are reglare automata da tot nu deranjaza ca un far clar),in nici un caz nu puneti xenon in proieectoare(nu o sa va lase inima sa nu le aprindeti si pe alea ca sa ''dea masina bine'')
              Xenon in faruri clare si proiectoare sunt ok doar pt oras desi am unele retineri si aici, dar in afara orasului sunt crima pt retina.
              Daca tu vezi mai bine cu xenon si il orbesti pe cel care vine din fata,el avand 50:50 sanse sa ajunga in sant sau in loganelu tau,pe ce varianta pariezi?(poti paria pe viata ta?)

PS:Cele de mai sus sunt doar cateva critici si nu obligatii,drept urmare nu trebuie luate in seama.
              Last edited by crull; 6 February 2010, 01:38.

Comment

Salut.
                Am pus de curand inst. bi-xenon
                Si va pot sune ca le-am reglat sa bata mai jos,deci nu orbesc participanti din trafic.Inainte luam mai multe blitzuri,acum de cind am pus inst. nu am primit nici un blitz.
                Deci acum depinde si de reglajul facut la faruri.
                E adevarat pe faza lunga rupe pe cel din fata
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

ai foarte mare dreptate AG 23 YNG si eu am avut pana de curand bixenon pe faruri stock si la fel am patit si eu la inceput cu bliturile dar am fost de 3 ori la reglaje pana nu m-au mai urmarit paparatzi sa-mi faca poze si deci daca sunt reglate bine nu orbesti pe nimeni

Comment

Salut.
                    Si la ce ai trecut acum?
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                      Salut.
                      Si la ce ai trecut acum?
                      Numai bine.
                      vezi la my ride

Comment

e o placere sa ai asa ceva, eu sunt hotarat sa-mi iau bixenon sau xenon, sincer nu stiu care e diferenta?, dar mai intai trebuie sa ma documentez bine despre marfa chinezeasca in primul rand trebuie sa aflu garantia, durata de viata, pretul si calitatea lor. 2.montajul si manopera...in total la cat se ridica. sunt interesat!
                        lipsa text

Comment

bi-xenon -----ambele faze pe un singur bec
                          xenon--------faza scurta pe un bec
                          --------faza lunga pe un bec

Comment

si daca nu ai angel eyes ramai cu bi-xenon din cate stiu , ca loganul are doar un singur bec si pe faza lunga si faza scurta
                            daca gresesc corectati-ma
                            Its just a car ...

Comment

Salut.
                              Exact,pe logan in far stock se pune bi xenon.
                              Atasez o poza de la mine de azi,e proaspata.
                              Poza e cu faza scurta,reglata sa bata mai jos,pt. a nu orbi colegii din trafic.
                              Numai bine.
                              Attached Files
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                                Salut.
                                Exact,pe logan in far stock se pune bi xenon.
                                Atasez o poza de la mine de azi,e proaspata.
                                Poza e cu faza scurta,reglata sa bata mai jos,pt. a nu orbi colegii din trafic.
                                Numai bine.
                                Ai reusit sa le reglezi destul de bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google