Nu Fotbalului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Primele 4-5 stiri "sportive" pe obositor au continut cuvantul becali .
    Una din ele spunea ca gigi si-a cumparat geaca de 8000 euro din piele de pinguin
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

consider ca in romania, daca era handbalul in prim-plan era dominat tot de oameni in genul lui george becali,mitica dragomir sau alte somitati! problema este cultura poporului si faptul ca este incantat de toate balivernele.

Comment

Eu sincer, cu fotbalul ca sport nu am nimic, dar romanii l-au transformat intr-un sport grotesc. Cand joaca echipe straine ma uit cu placere, pentru ca suporterii sunt civilizati. Daca ati observat, doar la noi se comporta asa suporterii. In alte tari nu o sa vedeti niciodata asa ceva. Iar in legatura cu stirile, intradevar, deja sunt enervanti. Chiar intereseaza pe cineva jacheta lui Becali din piele de pe a calului sau ca jucatorul cutarescu a fost cumparat de echipa lui peste cu 1000000 euro?
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
          [...] Daca ati observat, doar la noi se comporta asa suporterii. In alte tari nu o sa vedeti niciodata asa ceva. [...]

"Hooligans" nu este un cuvint rominesc!!!!.

Cu fotbalul ca sport, joc, nu am nimic dar deja de multa vreme nu mai e un sport. Mai ales la noi.
          Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

Dar de ce asemenea „somități” putred de bogate nu au ajutat, de exemplu, copilul ăla frumos de fată care a fost invitat să participe la Australian Open și nu a avut 5000 de dolari ca să plece în Australia.
            Ar merita să fie boicotați de întreaga presă, cel puțin o săptămână. Poate atunci ar mai renunța la aroganțe, dacă presa ar vorbi 7 zile numai de fotbal american, baseball, darts și snooker.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
              Eu sincer, cu fotbalul ca sport nu am nimic, dar romanii l-au transformat intr-un sport grotesc. Cand joaca echipe straine ma uit cu placere, pentru ca suporterii sunt civilizati. Daca ati observat, doar la noi se comporta asa suporterii. In alte tari nu o sa vedeti niciodata asa ceva. Iar in legatura cu stirile, intradevar, deja sunt enervanti. Chiar intereseaza pe cineva jacheta lui Becali din piele de pe a calului sau ca jucatorul cutarescu a fost cumparat de echipa lui peste cu 1000000 euro?
              bine zici aici . M-am uitat la cursele de dragracing (liniute) din Ungaria , si m-am uitat la comentariile cretine de pe margine care se fac la noi in tara , si urla si striga , si se mai aude cate o cretinatate de la ala care filmeaza ,mare diferenta de comportament .
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi, ăia sunt educați. Și, pe lângă asta, la știrile sportive de la unguri nemți sau oriunde altundeva chiar se dau știri sportive. Ca un contraexemplu, am ajuns (din greșeală ) digisport, chiar la știri. Citez: „Bună ziua. Gigi Becali...”. ÃŽți dai seama că m-am dus tare de-acolo.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  bine zici aici . M-am uitat la cursele de dragracing (liniute) din Ungaria , si m-am uitat la comentariile cretine de pe margine care se fac la noi in tara , si urla si striga , si se mai aude cate o cretinatate de la ala care filmeaza ,mare diferenta de comportament .
                  Pai la noi sunt multi "experti" in orice domeniu. Urasc deexemplu cand aud pe cineva de pe margine care se trezeste sa critice un pilot sau vre-un alt sportiv. Totusi acei oameni nu au ajuns unde au ajuns de ieri pe azi. Iar cei care doar stau si critica, as vrea sa ma conving ca nu e doar gura de ei si sa ii vad cum s-ar descurca ei daca tot sunt asa de priceputi.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

pilotii sunt oameni, oamenii nu sunt neaparat piloti.

Comment

Interesant topic in conditiile in care chiar si pe forumul logan club sunt vre-o 3 sau 4 topicuri despre fotbal. Si nici unul despre alt sport non-auto. Mai mult decat atat topicurile despre fotbal sunt mai active decat cele despre sporturi auto.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Da, dar uita-te ce se discuta pe ele... Acolo intrigi, nu in "Tanar si nelinistit".

Comment

Dupa cum merg treburile in fotbal, la noi este joaca de-a banii mai multi, deci nu ma pasioneaza nici cat negru sub unghie si fotbalisti plini de sine care au uitat pentru ce sunt pe teren.....ca si Gica Hagi in 94' nu o sa mai vedem curand jucatori adevarati de fotbal...
                          Dar si fara unu ca Becali...un.... !!!
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Sa nu generalizam.Si la urma urmei nu au nicio legatura "stirile sportive".
                            Una se intampla la noi si in multe alte tari presupuse a fii "dezvoltate" fata de cele unde se joaca fotbal!
                            De vina sunt si legile care pedepsesc insuficient sau deloc huliganii,pe cei care isi baga si isi scot tot ce vor pe stadio...dreptul la libera exprimare,nu? )
                            Si culmea,majoritatea acestor indivizi sunt tigani (da,sunt rasist,dar doar impotriva rromilor!);ei intra pe Giulesti sa zic cu 10,15 lei,nu?Oare si-ar permite daca ar fii nevoiti sa plateasca 100 de euro cum este pe Bernabeu?
                            Fotbalul este sportul rege,un sport care se practica pe bune doar in tarile demne de asa ceva!

Comment

eu am facut 4 ani de rugby amator la juniori la barlad si am iesit campioni si vicecampioni de cand m-am apucat de rugby sa nu mai aud de fotbal.....la fotbal daca il atinge pe unu la glezne se tine de cap si se vaita 10 min pentru o lovitura iar pe noi ne scotea de pe teren doar cu sange sau pe targa asta e.....de ce nu se joaca si la noi fotbal ca in anglia
                              sigpic
                              LOGAN CLUB BARLAD
                              http://www.youtube.com/watch?v=evLW9JAIMCc

Comment

cataline, cum sa puna pret 100 de euro? sunt MULT prea multe motivele pentru care un astfel de pret este imposibil pentru Romania!(nivel de trai, conditiile stadionului, fotbalul practicat, etc etc!)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google