asa este,avem sportivi buni,oameni care au rezultate extraordinare mai ales daca va ganditi la conditiile de pregatire,antrenare ale fetelor de la handbal comparativ cu orice alta echipa din danemarca,spania,cehia sau mai stiu eu care! nici eu nu inteleg salariile URIASE ale nesimtitilor care cica sunt fotbalisti....cu privire la trasul de plete dalbe,suporterii dinamovisti au patruns pe teren la cel putin 2 meciuri in ultimii 2 ani(meciul cu Liberec de la bucuresti cand eram condusi cu 2-0 de pescarii aia si apoi la pitesti in ultima etapa acum un an daca nu ma insel cand l-au fugarit pe zicu ) plus ca au fost peste conducere la oficiala,cred ca acum 3 ani....spre deosebire de "colegii" de la steaua care continua sa mearga la stadion (si se lauda ca ei au 4-5-8000 de oameni pe stadion-sanchi,vad spectacol ) noi nu mai mergem! asta e cel mai bun mod de a protesta contra netrebnicilor care isi bat joc de aceste cluburi importante ale tarii!
Nu Fotbalului
Collapse
X
-
Sustin si eu aceasta campanie deoarece stiu pe pielea mea ce inseamna sa faci un sport in afara de fotbal. De exemplu eu practic rugby la steaua , nu avem nici apa de pe margine asigurata nimic , platim chirie la vestiar , tot se plateste. Vecinii nostri de la fotbal au vestiarele lor, cantonamente in afara , echipamente gratis si in comparatie cu noi nu ai nici un trofeu luat in afara i-ar la cupe nationale "bate vantul" .sigpic
Comment
-
oricum la steaua "batutul vantului la trofee" in ultimii ani este la moda
oricum,URAT ce se intampla....oare la hochei exista pepiniera?avem conditii...poate vreau sa fac copil peste 5 ani si sa il duc la hochei...unde il duc? o sa aiba conditii? ma jupoie de bani 3-4 ani pana cand imi dau seama ca nu are viitor? cred ca da
Comment
-
A, ca să nu amintesc de discipline din artele marțiale, unde suntem cu multe clase inclusiv peste practicanți ai școlilor fondatoare: kempo, kendo, karate shotokan, judo (vezi Alina Dumitru - o fată delicată, dar în fața căreia și japonezii își pleacă privirea, deși nu a luat încă vreo medalie de aur).
Sau ce ziceți de BOX, unde ne-am făcut de cacao netransmițând meciul lui Bute (a câta oară) dar difuzând a doua zi un meci care nu promitea și - evident - nu a arătat nimic.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
io nu inteleg la ce va mai uitati la stirile sportive, io m-am saturat sa-l vad pe cretinul ala de becali si mafia din fotbal. cand aia de-or facut blaturi or sa fie in puscarie, echipele retrogradate, jucatorii muncind la constructia unei case de copii, sa faca si ei ecva util pt societate, atunci m-oi mai uita la fotbal. pt ca da, mai exista si altceva in afara de jozul ala in care 20 de retardati fug dupa o basica. si mai si fug mult, prost si fara rost...canotaj, gimnastica, handbal, sporturi unde am avut performante, astea nu se mediatizeaza pt ca nu aduc fraieri la teveu si deci nici sponsori, deci ciu-ciu bani catre televiziuni.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
de ce fotbalul e " miezul " ? de ce toti pun accent pe asta? aici ies banii, parerea mea...si eu am renuntat sa ma uit la fotbal, ma uit foarte rar...eram stelist inainte, dar am vazut ca n-are rost sa ma stresez aiurea, ma uit ocazional, cand imi aduc aminte ... si eu as spune nu fotbalului , dar celui romanesc si mai ales nu pentru toti jucatorii/antrenorii etc, ci pentru cei care cheltuie banii de-am boulea" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Si eu sunt suporter de cand ma stiu si merg pe stadioane de mic. La Universitatea Cluj dupa cum poate ati vazut si la sitri sunt niste suporteri, de 15-16 ani care nu au nici o treaba cu fotbalul, numai cu bataia, scandalul si injuraturile. Ii vad de fiecare data cand merg pe stadion si de fiecare data cand sunt rupti de beti prin santuri sau chiar printre scaunele galeriei. Daca eu sunt printre ei asta nu inseamna ca sunt huligan sau derbedeu sau cum mai sunt numiti aceste "rebuturi". Imi sustin ideea ca cei care starnesc bataile, si fac probleme nu au nici o treaba cu fotbalul.
Iar in privinta mediatizarii excesive a tuturor magariilor care ii priveste pe fotbalisti, nevestele, amantele, masinile, acestora, etc. intradevar e o mare tampenie care din pacate o vedem zi de zi la tv, dar asta din cauza ca poporul roman o cere si se hraneste cu ea. Toate barfele, scandalurile, stirile de la ora 5, zerotv, se difuzeaza pentru ca poprul roman e receptiv la asa ceva.Work is for people who don't have time to play golf
sigpic
Comment
-
de 11 ani nu ma mai uit la fotbal
nici pe stadion nici la televizor , este forma mea de protest fata de niste golani care au luat fotbalul si lau transformat in circ, nu mai muncesc pe teren ci prin cluburi, iar la valoarea lor locuiesc intrun bloc-notes turnbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Imi plac toate sporturile si ma uit la ce imi convine. Numi place borcea cu gigi schimb. Alternative sunt cu zecile. Asta nu inseamna ca nu ma pot uita la un meci din liga 1 ca toti sunt numai ..... oricum celor care le plac alte sporturi daca va plac sustinetiile si duceti-va in sala sau pe stadion pt ca sporturile noastre duc lipsa de spectatori.
Comment
-
Dragule, lipsesc spectatorii pentru ca NU promoveaza nimeni... De unde mama ciorilor era sa stiu ca la Sinaia este gala campionilor la automobilism chiar cand ma aflam la Predeal? Ca la stirile sportive de la radio nu am auzit nimic!
Comment
-
Dar pt ca tu esti pasionat de automobilism (din cate stiu/vazut,citit aici) ai putea da un search pe google si ai putea sa vezi ce si cum se desfasoara unde ai avea tu treaba. Dar intradevar ai mare dreptate. Nu sunt promovate cum ar trebui.
Comment
-
Pai, naibii, era un we in care imi programasem sa stau la Predeal, la relaxare. Daca stiam de automobilism, ti-e clar ca pe acolo imi inghetau mustatile, nu?
Nu mi-am inchipuit ca vor avea vreo gala asa tarziu, adica la mijlocul lui Decembrie, chiar fusesem la ultima etapa de Coasta cu ceva timp inainte.
Deci NU se promoveaza.
Comment
-
Cantonamentul lui Mutu. Din 2011
Comment
Comment