Nu Fotbalului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dragi prieteni:
    1.Nu stiu pe de rost ce boli are Borcea, ce carne papa Jiji, ce gagici combina fotbaliatorii sau ce rable mai conduc. Dar nu-i problema, imi reamintesc imediat daca dau pe stirile sportive.
    2.Cum e iarna, urmaresc: sarituri cu skiurile, curling, hockey.
    3 Mai urmaresc raliurile. Astept sa inceapa WRC-ul acusica, iar un pic mai incolo F1. Imi pare rau ca nu se mai transmit pe Eurosport asa:
    -sumo -urmaream cu placere
    -NASCAR
    -echivalentul F1 in USA, IndyCar Series
    -cursele GT
    -DTM- nu mai prind SportKlub

Rar, ma uit la un meci din Premier League, numai derby-urile, sau in Primera, in general la El Clasico.
    In Romania la fotbal, am dorintele: sa aflu cine e campioana si asta o pot afla si fara sa ma uit la meciuri, si sa retrogradeze/desfiinteze Dinamo (pot afla asta la fel cum am zis mai inainte).

Comment

Tocmai asta e.Nu avem o tara atat de dezvoltata si care sa nu aiba hoti la conducere si din cauza asta e Romania ceea ce este din toate punctele de vedere!
      Mai intai sa avem conditii ca apoi vine si performanta.

Comment

Cătă, nici măcar când am avut performanțe de să ne vină rău nu s-au creat condiții mai bune pentru niciuna dintre ramurile sportive care ne-au făcut cinste; ba mai rău, tot de fotbal s-a trâmbițat. Are rost să reamintesc de nedifuzarea meciurilor de centură ale lui Bute? Restul e Logan...
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Corect.
          Oricum,nu tin minte cand am vazut ultima data un meci de la cap la coada din Liga 1 de cand cu monopolul GSP.
          Undeva unde totul merge prost nu mai e cale de intoarcere!

Comment

Eh, schimbi canalul.
            Uite, aseară m-am bucurat să revăd finala k1 de anul trecut. Cine își aduce aminte - la TV - de Ghiță și ce a făcut el? Numai prafurile și „talentele” lui Mutulache: cine a mai avut atâtea șanse de reabilitare și le-a dat cu piciorul? Briliant...

Comment

Corect JR !!!
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Huuuuuuuoooooo .. fotbalul e sportul rege .. spuneti-mi mie cine nu ar vrea sau cine nu o sa mearga la un meci ca Romania - Argentina .. ati prefera un k1?! .. sa fim seriosi ..
                Bun .. echipele din Romania sunt destul de slabe la momentul actual .. dar uita-te la un Champions League sau Primera Division .. ca nu te mai dezlipesti de TV .. dar in fine .. parerea mea ca sunt mult mai multi fani ai fotbalului , decat orice alt sport !

Comment

Sunt mult mai multi fani ai fotbalului, pentru ca asta e sportul de indobitocit populatia. E criza? Le mai bagam un meci. S-a scumpit benzina? Mai aruncam 3 scandaluri pe prima pagina... Se scumpesc gazele? Nu-i bai, aranjam o batuta la Oltenita cu un handicapat mintal, Tanase parca si o c.urva ordinara care se f...te numai cu "personalitati" si tot asa!

Pentru ca asta prinde la prostime. Si prostimea, indobitocita si indoctrinata de alde Dan Diaconescu si Sorin Vantu e prea absorbita de subiecte pufoase incat a uitat sa mai puna mana pe o carte, sa se mai uite la un tenis, un biliard, chiar si un rugby. Nu mai zic de meciuri de box sau gimnastica.

Spulberica spunea mai sus ca a iesit campion si vicecampion la rugby, stie cineva de el? I-a filmat si pe ei cineva sa ii felicite? Le-a rezervat si lor cineva macar 2 minute dintr-o seara la stirile sportive? Au cu ce se antrena? Au macar un salariu de 500e/luna?

Copiii de la gimnastica ingheata de frig si traiesc si indura conditii mizere, si vin acasa cu rezultate incredibile, pe cand c..catii astia de fotbalisti au parte de tot luxul din lume si tot la coada clasamentului suntem.

Astea numai voi, cei ce sustineti un asemnea sport le provocati. Iar conducerea bolnava a tarii abia asteapta sa va dea sa inghititi subiecte d-astea.

Sa nu mai spun ca fotbalistii nostri sunt inculti si analfabeti. Pe vremuri, cand eram in generala si faceam atletism, antrenorul ne batea crunt daca afla ca avem note proaste la scoala sau ca chiulim ca sa mergem la antrenamente. Mi-am luat bataie cu bagheta de fibra de sticla la palma timp de 2 ani mai mult decat m-a batut tata in toata viata mea de copil. In zilele noastre, te iau antrenorii din scoala, abia daca te lasa sa te duci la corigente, nu-i intereseaza ca devii analfabet, trebuie sa stii sa invarti bashica pe maidan.
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                    Huuuuuuuoooooo .. fotbalul e sportul rege .. spuneti-mi mie cine nu ar vrea sau cine nu o sa mearga la un meci ca Romania - Argentina .. ati prefera un k1?! .. sa fim seriosi ..
                    Serios: decat sa vad cum o ia Romania pe cocoasa fiindca nu i-a avut pe Mutulache si pe Chivu in prima echipa, prefer sa vad cum il spulbera Ghita sau Catalin Croitoru pe cate unul cu fumuri de vedeta.

Comment

Fiecare cu sportul lui. Fotbalul din Romania perfect de acord cu voi. Nu e fotbalul cu care ne-am nascut si nu e fotbalul care am vrea sa fie. E mai mult bambilici si scandaluri in presa. Fotbalul de peste hotare in multe locuri e acel fotbal la care iti face placere sa te uiti. Mie imi place fotbalul(mai putin cel romanesc) si ma uit cu drag la el dar cand vad comentariile de dupa meci sau scandalurile din presa, schimba canalul.
                      Nu trebuie generalizat ca fotbalul e o tampenie si numai idiotii se uita la el si ca toti suporterii sunt niste huligani.
                      Deci pe o parte aveti dreptate, pe de alta nu.

Numai bine!
                      Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

Daca ai citit printre randuri si ai ajuns la concluzia asta, e pacat.
                        Ca sa intelegi rostul acestui topic, uita-te la actualitati cand incep stirile sportive: la noi - numai mizerii; la altii - stiri pe bune; la noi - fotbal; la altii - de toate.
                        Noua parca ne e rusine cu celelalte sporturi si am transformat fotbalul (al nostru, ca cel "de dincolo" cred ca e greu de inteles daca nu-l contine pe Mutulache) in stirea zilei.

Comment

Se pare ca nu ai inteles ce am zis. Ma repet. Sunt perfect de acord cu voi ca se mediatizeaza prostiile si magariile unor fotbalisti care nici nu sunt fotbalisti. Si asta ziceam. Ma uit la fotbal (si ala daca e pe bune) si cand incep mizeriile cu presa inchid sau schimb. Sunt de acord cu tine cu celelalte sporturi ca nu sunt indeajuns mediatizate dar daca mie imi place cel mai mult fotbalul si ma repet, nu cel din Romania, nu ma prea intereseaza celelalte sporturi cat sunt de mediatizate. Ma uit si la box si dupa meci daca ar incepe sa comenteze tantalaii astia de reporteri ca respectivul boxeur si-a luat nu stiu ce masina sau a provocat nu stiu ce scandal, la fel as inchide. Fotbalul in culise e o mare tampenie dar mie imi place sportul propiuzis si daca ma enerveaza comentatorii, pun TV-ul pe mute.

sigpic

Comment

Danutz, daca ar fi toti suporterii ca tine, sa fie interesati doar de sport in sine, ce lume buna am avea... Dar cum sa mergi pe stadion cu un copil de 5 ani? ca ajunge acasa si o injura pe ma-sa jumatate de ora incontinuu fara sa se repete. Ca deh, l-ai dus la stadion, unde are baiatu' ce invata!!!

De ce la tenis sunt asa tacuti? De ce nu se injura suporterii, de ce nu se bat, de ce nu fac scandal dupa meci?
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Si pana la urma ce vina are fotbalul ca nu transmit si tenis sau ping-pong mai des? ce vina are fotbalul ca la nivel global este numit SPORTUL REGE?? ce vina are fotbalul ca este urmarit de majoritatea oamenilor?!

inca o data, aici e vina televiziunilor care promoveaza prostia si golania, nu doar in fotbal! SANZI(sanziana buruiana sau cum o cheama pe distrusa aia) sau Lorette au legatura cu fotbalul? NU si sunt peste tot in ziare sau tv! E vina presei pentru ca promoveaza prostia!

Si eu urmaresc cu sufletul la gura Turul Frantei, 3 saptamani de cursa....6-7 ore pe zi de LIVE pe eurosport dar asta nu inseamna ca trebuie sa "ii dau in cap" fotbalului!
                              Last edited by PCH; 11 January 2011, 13:30.

Comment

Daca romanii nu ar urmarii prostiile astea la televizor si nu s-ar hrani cu ele, stai linistit ca nu s-ar mai difuza. Asta ne e natia.

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google