If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ionescu liviu , nu e rau , dar in realitate , am gasit sa il achizitionez cu 360 ron ( cel care l-am afisat eu ) . acum nu stiu cu cat as putea sa gasesc ce ai postat ?!
ce mi-ai aratat tu , am gasit cu 590 ron :-s
E posibil ca sistemul ce ţi l-am arătat să fie mai eficient (să sune mai puternic) pt că are difuzor mai mare (30 cm) şi amplificator separat care s-ar putea să fie mai puternic decât ce se poate găsi într-unul activ, dar asta teoretic, mai ales se aplică la exemplele date de noi acum. Dar şi cel activ arătat de tine o să sune decent. Am tot ascultat (are un prieten, eu l-am şi montat) un sub cilindric activ de la sal de 25 de cm cred, nu mai ţin minte, dar cu amplificatorul foarte probabil mai slab decât cel prezentat de tine (nici nu are radiator extern, are vreo 20-25 de w reali-reali, are nişte cabluri de alimentare minuscule) şi se simte ceva bass, oricum mai mult decât ce ai scoate din difuzoarele din maşină, asta dacă nu montezi nişte difuzoare scumpe rău să zici că or să sune ca subul acela pe partea de bass, el a costat 250 de lei cu tot cu cabluri, deci totuşi. Poate depinde şi de maşină, el are un volvo 460, pe logan nu ştiu cum ar suna. Ce ai prezentat tu mai sus ar fi peste ce are el, are şi difuzorul şi amplificatorul mai capabile, şi totuşi după cum am spus la el se simte cât de cât, decent, nu e montat degeaba. Dar ce am prezentat eu ar fi şi mai ok.
Dacă îl iei de unde am arătat eu te mai costă transportul vreo 30 de lei cred. Sistemul acela am vrut eu să îl iau pe la sfârşitul verii şi până la urmă am găsit o ofertă bună la ceva second hand şi aproape de casă, şi s-a dovedit a fi o alegere foarte bună ca nu mi-au făcut probleme, ce-i drept, a trebuit să refac subul că era incinta cam măcelărită de cine l-a mai avut că eu l-am luat la mâna a 3-a, scăpa aer, dar acum sună beton pt 350 de lei, poate iei în calcul şi varianta asta. Eu am luat un amplif. mtx şi un sub mtx dar cu alt difuzor, ceva nemţesc ok, un dld acoustics zt12 care nu pare să fi fost desfăcut/rebobinat,
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment