Dupa vre-o doua discutii cu adimrv+ & JREwing vis a vis de kilogramele in plus si felul in care penalizeaza performantele dinamice ale Loganului, si nu in ultimul rand consumul, fiabilitatea suspensiei si durata de viata a gumelor, ne-am decis sa incepem cura de slabire.
Pentru o motivatie mai buna, am zis sa facem si-un mic concurs intre noi.
Regulile sunt simple: cantarire inainte de inceperea concursului si raport saptamanal vis a vis de greutatea atinsa. N-am nimic impotriva daca fiecare isi descrie dieta zilnic sau in linii generale, cum pofteste.
Startul concursului se da duminica seara la intalnirea LC Timisoara, tot atunci urmand sa postam si primele poze de la cantarul oficial
Mai multe detalii despre cum se tine un regim de slabit corect si consecvent in zilele care urmeaza
Cine se mai inscrie pe lista ?
Primul este subsemnatul:
1. dr_mKe, 1.90m @118kg
2.
Pentru o motivatie mai buna, am zis sa facem si-un mic concurs intre noi.
Regulile sunt simple: cantarire inainte de inceperea concursului si raport saptamanal vis a vis de greutatea atinsa. N-am nimic impotriva daca fiecare isi descrie dieta zilnic sau in linii generale, cum pofteste.
Startul concursului se da duminica seara la intalnirea LC Timisoara, tot atunci urmand sa postam si primele poze de la cantarul oficial
Mai multe detalii despre cum se tine un regim de slabit corect si consecvent in zilele care urmeaza
Cine se mai inscrie pe lista ?
Primul este subsemnatul:
1. dr_mKe, 1.90m @118kg
2.
Comment