Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bancuta de abdomene e sfanta , nu cred in prostii de genul centuri ce ard grasimile , mi se par bune maxim pentru masaj de relaxare , altfel nu vad ca sparge celulele de grasime , pur marketing
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Ok,diseara ma alatur echipei...Multumesc!

Comment

• Fii binevenit. Speram sa-ti prinda bine.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Intotdeauna prinde bine sportul si slabitul chiar si foarte putin a organismului , singura chestie e sa ai vointa si sa nu te infometezi , aici gresesc majoritatea ca stau cu foamea in glanda si automat cand le ajunge la os isi baga picioarele in el de regim mancand pe unde apuca ...

Comment

• preparate pentru o dieta grozava

asa am si facut, al 12 am mancat un pilaf cu pui
            la ora 14 un mar si o portocala
            iar seara o fasolica verde...de belea!
            la fiecare masa cate-o felie de paine subtire
            Attached Files
            lipsa text

Comment

• Abdomene..si incerc sa mananc cat mai putina paine..am ajuns la 2 paini pe zi.Poate prin sport renunt si la tutun ca si asta e problema la mine nu numai grasimea de pe burta.
              CARPE DIEM!

Comment

• meniu pentru dolofani

in dimineata asta ceva usor
                o mamaliguta cu branza si iaurt
                o cafelina cu miere in loc de zahar
                la pranz mai vedem!
                Attached Files
                lipsa text

Comment

• Te pacalesti frate bleizer, mierea ingrasa mai mult ca zaharul , ca e mai putin nociva organismului asta e altceva, dar o lingurita de miere are mai multe calorii decat o lingurita de zahar
                  Aseara am mancat ca porcul , exact ca in titlu ) niste piept de pui la teflon cu mujdei de usturoi si vreo ,cred, 200 grame de cartofi prajiti , asta la ora 21:00 ... dupa aia au mers 2 cani de vin fiert de m-am facut avion , asta e , sa imi fie rusine , dar eram in vizita si nu se cuvenea a se refuza asemenea oferta, mai ales ca s-a prestat peste noapte niste servicii mult placute ambelor parti )
                  On topic : astazi sun pe iaurturi toata ziua si sper sa nu o comit , desi e cam scumpa ziua asta , o gramada de bani niste iaurturi sa dea naiba , pe seara trebuia sa am fotbal dar o las pe joia viitoare , poate reusesc sa alerg diseara in parc, dar vedem , salve

Comment

• frate, samy, e miere ecologica
                    lipsa text

Comment

• Va rog sa va documentati inainte de a posta informatii eronate

Binefacerile mierii:

Si mai ceva:
                      continutul destul de ridicat de fructoza din miere confera:
                      - gust dulce (fructoza e de doua ori mai dulce ca glucoza)
                      - nu se asimileaza in organism (desi poate provoca multe probleme in corelatie cu alti factori - nu detaliez) la fel ca si glucoza, ci implica un consum energetic, fiind astfel recomandata (in doze moderate) diabeticilor

Deci, mierea NU ingrasa, decat daca o pui pe vena.

Bleizer, mierea ecologica e mierea scoasa direct din stup si obtinuta clasic, prin centrifugarea fagurilor. E mierea de la taranii din piata. Mierea ecologica din comert e oricum, numai eco NU (o fi obtinuta de la albine nestresate, crescute la sol).
                      Last edited by JREwing; 13 January 2011, 10:42.
                      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• meniu pentru dolofani

la pranz am mancat fasolica verde cu mai putina paine
                        si fara fructe, azi pauza.
                        Attached Files
                        lipsa text

Comment

• Astazi am sarit bine calul.5-6 Sarmale cu smantana si 1paine...numa la cura nu sunt nu?! Bleizer socru meu are stupi,iar eu ajut de fiecare data la extragerea mieri prin centrifugarea faguriilor asa cum zicea colegul mai sus.Ecologica este asta,aia de ``tarani`` din piata mai are si mici adaugari.Deci in concluzie,oricand am miere de albine nestresate si extrasa de manutele mele!
                          CARPE DIEM!

Comment

• la ora 18:00 am mancat un mar si o potocala, acum la ora asta se bat matele in sunete
                            lipsa text

Comment

• dieta pentru dolofani!

in dimineata asta de Sambata, un sandwich, un iaurt si una bucata cafelina cu miere

fratilor, ati cam uitat de thread-ul asta, sau dieta a disparut de la voi?
                              Attached Files
                              lipsa text

Comment

• io doar ma benoclez la cum va chinuiti voi eu ma simt in forma. si rotund e o forma...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google