Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tot ce mananci dupa 7 seara se duce direct pe burta si daca esti si sedentar ai pus-o . Io zic sa inventeze careva un sistem la logan de propulsie hybrid, niste pedale jos p-acolo, un chiptuning mecanic )

Da niki, asa e , e bine sa nu mananci cu 3,4 ore inainte de culcare sa aibe timp stomacul sa digere tot ...
    Last edited by 827sam; 7 January 2011, 10:37.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Eh, eu tocmai asta NU fac. Mananc orice, oricand. Am avut perioade in care mancam la 22:00-22:30 si peste o ora mergeam la somn. Dimineata numai zic... daca nu mananc sunt terminat. Cu toate astea, nu prea se lipeste nimic de mine. 1.80m - 76-78kg.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Aici ai mare noroc ca ai organismul de-asa natura , depinde mult si de alimentatia din copilarie , depinde si daca esti gurmand, depinde si daca iti place sa faci sport , sa te misti , depinde si daca esti gras de mic , sunt multi factori de luat in seama, eu intotdeauna am fost mai innalt si mai gras decat toti generala/liceu/facultate , dar acu vreo 5 luni mi s-a pus pata pe chelie sa slabesc , daca vezi poze dinainte si vezi si cum sunt acum , te crucesti , 125 kg -> 92 in momentul asta , si poate 90 , depinde de cantar , acu mananc numai fructe, iaurt, carne slaba pe teflon , mai scap la ciocolata dar compensez cu miscarea , joi fotbal si cand dau caldurile alerg cam 5 km pe seara, 2 seri pe saptamana

Comment

Incercarea moarte n-are! Trebuie facut ceva,iar unele sfaturi de pe aici sunt un real ajutor.Multumesc pe aceasta cale celor ce au luat acest topic in serios nu ca pe o gluma!
          CARPE DIEM!

Comment

Vedeti? Incepeti sa va dati seama ca raspunsuri la intrebari de genul "cum de ala se ingrasa din aer, iar eu manc de rup si nimic" sau viceversa.
            Ma voi trece si eu pe lista de inceput (dar mai tin lumea in suspans) si vreau sa va explic ceva: dupa ani de sporturi practicate (cele mai multe din ele dure), am avut ghinioane. Umar sarit = 3 luni pauza de sport; glezna luxata = 1 luna pauza; apendicita complicata = 12 luni pauza de sport; genunchi bulit = 6 luni pauza de sport. In perioadele de pauza am luat lent si constant in greutate. M-am reapucat de tras, de data asta in dusmanie, ca sa incerc sa recuperez. Nu am slabit un gram, dar am reusit in mare masura redistribuirea tesutului adipos si recastigarea unei parti din conditia fizica si forta avute inainte.
            Sa nu va asteptati la miracole. Dupa o varsta, fara sport in conditii de cantonament, un antrenos si un nutritionist bun la dispozitie, singurul succes ce poate fi obtinut e "revenirea in forma", cu redistribuirea tesutului adipos si - eventual - pierderea catorva kilograme, dar niciodata atatea cate am vrea.
            Emisiunile tv gen marele castigator nu sunt rele, dar prezinta o situatie usor deformata, in care nu se tine cont decat de cine, ce, cat si cand mananca, nu si de regimul si tipul activitatilor (fizice, intelectuale) desfasurate in viata de zi cu zi ori de numarul de ore dormite din cele 24 pe care le are ziua.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Pe unii poate intereseaza , pe unii poate nu , dar va pun aici 2 cure disociate , una foarte stricta pentru cei mai ambitiosi si una un pic mai lejera :
              In ambele cure mancarea se consuma in orice cantitate, fara paine, putina sare si fara alte condimente , fara sucuri , ce ai in ziua respectiva aia mananci :
              Luni - cartofi fierti
              Marti - vita pe grill
              Miercuri - grapefruit
              Joi iaurt de orice fel , merge si cu fructe
              Vineri : peste pe gratar , pastrav, macrou , caras si peste oceanic, fara somn ca e gras
              Sambata : iaurt cu fructe sau simplu + grapefruit
              Duminica : piept de pui fiert .

Si acum aceeasi chestie ceva mai lejera :

Luni : legume proaspete de preferat
              Marti : carne de vita/pui/peste pe grill/gratar/cuptor/fiert
              Miercuri : fructe , orice fruct e binevenit
              Joi : iaurturi de orice fel
              Vineri : peste/pui/vita pe grill/gratar/cuptor/fiert
              Sambata : iaurturi + fructe
              Duminica : peste/pui/vita pe grill/gratar/cuptor/fiert

Comment

Eu in 4 luni am dat jos 30 kg , dar ce-i drept cu foarte mult sport , alergare in miezul zilei la 30 de grade si transpiratie din abundenta , fara sport nu faci nimic , slabesti poate ca nu mananci dar nu este sanatos , carnea iti da energie, fructele in indeparteaza starile de lesin si de amorteala , toate au un rol bine gandit , cura aia e buna pe efort mic si mediu , eu am facut efort mediu , alergat combinat cu bicicleta, role , iti dai seama sa vezi ditamai ogaru de 1.93 si 120 de kile pe role (noroc ca am invatat sa merg pe ele de mic) ... dar de undeva trebuie sa incepi

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                  :
                  Luni - cartofi fierti
                  Marti - vita pe grill
                  Miercuri - grapefruit
                  Joi iaurt de orice fel , merge si cu fructe
                  Vineri : peste pe gratar , pastrav, macrou , caras si peste oceanic, fara somn ca e gras
                  Sambata : iaurt cu fructe sau simplu + grapefruit
                  Duminica : piept de pui fiert
                  Am tinut-o foatre strict 6 luni, pana am ajuns sa vomit numai la vederea lor, dara-mi-te sa le mai mananc. Am slabit real 8 kilograme. In 6 luni. Descurajant, daca tin cont de faptul ca nici nu ma simteam bine (tulburari de digestie).
                  Regimul disociat corect inseamna sa nu amesteci la o masa alimente care dau energie, ci sa amesteci unul care da, cu unul care cere. Altfel spus, un aliment care ofera energia necesara pentru propria digestie, cu unul fie neutru, fie cu "calorii negative". Exemplu: carne de vita sau pui la gratar, cu o salata de legume proaspete. Contraexemplu: carne cu cartofi.

Comment

Da..ai slabit destul de putin! Nu este necesar sa o tinem neaparat pe cea de la samy,luam idei de pe la toti ce au tinut.
                    CARPE DIEM!

Comment

Sincer sa fiu eu continui acelasi stil de hranire ca si atunci , doar ca ceva mai lejer, fructe, carne , salate , ceva mai lejer . Oricum sportul ,cel putin mie, imi reduce pofta de mancare si apetitul , cel putin pe moment ce termin uneori seara de alergat ma spal si imediat somn , ma trezesc a 2a zi dimineata cu o mare stare de saturatie ... repet , cam degeaba tii aproape orice regim fara sport , chiar si mersul mult e foarte bun

Comment

Eu o tinusem fiindca m-a batut fosta nevasta la cap.
                        In prezent, la 1.75 m am 132 kg dar, sa fiu sincer, am cunoscuti mult mai usori ca mine, dar care par muuuult mai grasi. Am o structura foarte compacta (carne tare), fac sport de peste 20 de ani (cu tot cu perioadele de pauza). La forta lucrez fara partener, dupa un program diabolic, iar la tehnica am lucrat exclusiv cu antrenorul.

Comment

pentru a slabi cred ca cel mai mult ai nevoie de ambitie(pentru a te abtine de la mancat) si miscare multa miscare. nu stiuc e sa zic nu am fost niciodata in postura de a avea probleme de greutate dar la mine se explica deoarece fac sport de performanta de 5 ani... deci cum ziceam trebuie miscare si trebuie sa te abtii de la mancaruri daunatoare ca sa zic asa(chipsuri si alte prostii) si mai trebuie redusa si berea ca si aia ingrasa...am aceeasi inaltime ca tata(1.83m) si el are 105kg si bea bere eu nu beau si am 78
                          DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                          sigpic

Comment

Berea singura nu ingrasa. Mancatul dezordonat si combinat cu bere ingrasa. Tu ai atatea kg fiindca esti tanar si faci sport. Cand vei avea varsta tatalui tau va trebui sa vezi ce greutate vei avea si sa-ti aduci aminte ce ai spus in postul tau de acum. Poate vei ramane asa ca acum, poate nu.

Comment

Asa e, conteaza ca, atunci cand vrei sa slabesti, sa faci sport in care sa lucrezi forta+rezistenta, fara masa. Insa, daca esti - din punct de vedere somatic - asa ca mine, faci masa din orice fel de exercitiu fizic, deci ai nevoie de alta abordare: forta + explozie. Dar asta inseamna ca nu ai rezistenta. Asta-i viata.

Comment

Eu am incercat oarecum sa capat rezistenta si cateva kg jos cand m-am apucat de cura, nu sa fac muschi la sala sau alte prostii, nu m-am gandit o clipa ca voi slabi atat de mult , nu credeam ca se poate sa ajung asa slab , dar intre timp am continuat cu sportul si cura si am dat jos fara sa ma chinui prea mult , vroiam rezistenta si o forma fizica buna, dar un plus acum e ca imi gasesc mai usor de imbracat, alerg lejer 3,4 km buni fara oprire, ca idee la blugi am slabit de la 42 la 34 , 36 cad de pe mine ... in fine e greu sa te abtii de la mancare mai ales cum eram gurmand, dar organismul se invata , conteaza sa vrei pentru ca totul pleaca de la creier .
                                Am mai auzit pe unii ca alearga o ora si ceva fara oprire , asta mi-e greu sa cred ca e posibil fara un regim de alimentatie perfect calorii/grasimi/miscare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google