Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca era topicul asta prin aprilie ... ieseam pe locu 1 cu 30 kg date jos
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

vise mama vise!
      ieri mi-am luat un aparat de masaj, e tare, mai da din burta jos, in 3....4....5 transe de cate 15 min. de masaj si e de belea, o sa pun poza cu el
      Last edited by Bleizer; 8 January 2011, 10:12.
      lipsa text

Comment

Bleizer eu am slabit de la 125 la 92, 93 , din aprilie pana in august , ca varf am ajuns la 89 dar nu puteam ramane acolo din motive fizice , cerea organismul si altceva decat fructe

Comment

iaca si pozele cu aparatul de masajbravo samy, continua!
          Attached Files
          lipsa text

Comment

Am si io unul, e super, daca te faci cu ala, ai chef si de altceva, slabesti mai rapid decat crezi
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

kenji, sincer cu dieta care mi-am facut-o si aparatul de masaj am dat pana acum 1 kg.jos
              Last edited by vali007; 11 January 2011, 21:42.
              lipsa text

Comment

Ultimele antrenamente oficiale, astazi, inainte de inceperea concursului

De maine la cura ! Premierea se face la nationala de la Bucuresti. Pentru calificare in finala scaderea in greutate trebuie sa fie minim 10% din greutatea initiala.
                Attached Files
                sigpic

Comment

in seara asta recomand doar o felie de paine cu branza de vaci, e ca un pansament la stomac si tine si de foame, dar nu felia cat painea ci una mica.
                  lipsa text

Comment

De maine 10.01.2011 incepe oficial concursul, rugam un moderator sa faca putina curatenie, iar de maine nu se mai permite a se posta bascalie, doar descrierea regimului zilnic, +/- fotografie, cantarirea saptamanala, lunea evident.

Multumim si spor la slabit

Comment

Multam` Martoane pentru sustinere.

Stimati colegi, incepand de maine va rog sa va abtineti de la offtopic. Nu-mi doresc sa fiu intr-un continuu dialog cu moderatorii ori sa inrosesc butonul de report.

Din cate am priceput eu, participantii interesati la modul cel mai serios de slabit, sunt: Bleizer - 1.90m @106kg, JREwing - 1.75m @ 132kg , AdiMRV -1.80m @116kg si subsemnatul - 1.90m @118kg. Daca am omis pe cineva, rog sa se treaca singur in lista, cu scuzele de rigoare.

Va rog, orice retete, incurajari si alte mesaje pe PM sau prin creearea unui topic paralel. Rugamintea mea este motivata de numarul prea mare de posturi generate in cele aproximativ 6 luni.

Va doresc succes si pofta buna la ultima masa inainte de ziua de maine !
                      Attached Files
                      Last edited by dr_mke; 9 January 2011, 22:54.
                      sigpic

Comment

azi de dimineata am mancat un ou fiert cu o felie de paine si inca o felie de paine cu miere si morcov ras + o cana de lapte, tine sigur pana la pranz!
                        lipsa text

Comment

Renunta la paine , un ou fiert + N morcovi + 2 lingurite de miere iti erau de ajuns , nu mai manca paine cel putin cat vrei sa slabesti ,apoi cand vrei sa te mentii poti adauga o felie ,doua pe zi , dar si aia graham

Comment

painea o fac in casa la cuptor de paine, o fac ecologica, cu ulei virgin, simpla si buna, daca vrei iti fac si poza, ca sa vezi cum arata si cat de simpla e?
                            lipsa text

Comment

Azi dimineata am facut o noua cantarire si aveam 106 (se vede ca am stat degeaba si am mancat mult).

Azi dimineata o cafea amara, un croisant si 200gr pizza ramasa de aseara.

Originally posted by dr_mke View Post
                              Multam` Martoane pentru sustinere.

Din cate am priceput eu, participantii interesati la modul cel mai serios de slabit, sunt: Bleizer - 1.90m @106kg, JREwing - 1.75m @ 132kg , AdiMRV -1.80m @116kg si subsemnatul - 1.90m @118kg. Daca am omis pe cineva, rog sa se treaca singur in lista, cu scuzele de rigoare.
                              Si eu sunt pe lista.

P.S. Am sa fac curatenie in cateva ore.
                              Last edited by vali007; 10 January 2011, 10:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Da bleizere, poti sa`mi faci o poza, dar din principiu fainoasele ingrasa ,indiferent de modul de preparare , au calorii garla si trebuie consumate foarte atent , mai ales daca nu sustii si un efort pe masura alimentelor pe care le mananci

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google