Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• meniul de azi

si dupa cum am scris, alte preparate de dimineata si la pranz
    la canatar se simte un pic!
    mamaliguta cu branza de vaci si iaurt de dimineata
    o cafelina salbatica cu o lingurita de miere
    peste cu cartofi natur la pranz, fara paine
    la ora 14:00 - 2 mere
    seara, mai vedem....sincer, caram atata grasime dupa noi, nu se merita!
    Attached Files
    lipsa text

Comment

• Meniul de azi : dimineata o cafea , apoi un fruct pe ora , un mar o banana , un mango , o mandarina ,la 4 jumate plec de la servici si mai mananc pe la 6 vreun kil de mere pana la culcare, in rest sanatate maxima
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Un regim exclusiv frugivor nu ajuta numai la slabit, ci si la dezechilibrarea altor functii: digestia (din cauza aportului exagerat de fibre - poti face diaree alternand cu constipatie), sistemul muscular (aportul de saruri din fructe nu e suficient pentru efort fizic; mai e nevoie si de ceva glucoza si proteine - vezi regimurile sportivilor, bazate pe proteine si glucide) si, colac peste toate, greierashul (lipsa unui aport de proteine prin alimentatie va determina schimbarea metabolismului catre extragerea proteinelor si glucidelor de acolo de unde exista: din muschi, prin shuntarea tesutului adipos, pe care organismul il pastreaza pentru zile grele si pentru ca, metabolizarea grasimii se face cu un consum energetic pe care organismul debilitat nu-l poate sustine). Asta inseamna ca slabirea se concretizeaza prin reducerea masei corporale in gerenal si nu a tesutului adipos in special. Surpriza maxima poate fi dereglarea metabolismului intr-un asemenea hal, incat organismul sa depuna grasime din orice-i dai.

Dintr-o dieta nu e voie sa lipseasca nimic: glucide, proteine, lipide. Extremele nu sunt nici bine venite, nici recomandate.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Multumesc pentru sfaturi . Nu ma pricep mai departe de cateva chestii elementare , dar nu sunt pe regim bazat exclusiv pe fructe . La servici imi iau fructe pentru ca imi e mai usor . Acasa scap si la altceva , carne fiarta , ficat de pui , iar in vara cand am slabit foarte tare am mers pe disociat ca la carte si sport cat cuprinde

Comment

• M-am referit exclusiv la ce ai postat inainte.
            Nu exista sa slabesti doar din dieta fara a debilita organismul.
            E nevoie si de sport. Si cum spuneam mai demult, in Romanica noastra, de multe ori disociat insemna ca in fiecare zi sa mananci pana la scarbire un singur aliment, in loc sa combini alimentele astfel incat ceea ce mananci sa ofere energia necesara propriei digestii. Altfel spus, sa te saturi cu ceea ce mananci, dar caloriile a ceea ce mananci sa fie suficiente exclusiv pentru digestie (bliant energetic = zero sau chiar negativ).
            Mai ceva: nu exista calorii negative. Referirea se facea pentru alimentele care necesita un consum energetic foarte mare pentru digestie, in vreme ce aportul lor caloric era foarte redus (fibrele de orz, ovaz, salata verde, macrisul).

Comment

• asa e JR. natural si fara probleme trebuie sa slabesti in 6 luni maxim 15 kg, altfel stomacul va suferi probleme grave
              trebuie sa manci si mancaruri cu grasime, proteine, glucide bipide, eu incerc sa slabesc cat pot, sincer, mancam ca un nesimtit AJUNGE!
              lipsa text

Comment

• Da , 1 zi , 2 , 3 de fructe nu afecteaza organismul daca mai apoi mananci si altceva . Sportul intradevar, am simtit pe pielea mea , face minuni din organism si te revitalizeaza excelent . Abia astept sa revina caldura , sa fie cel putin peste 4,5 grade sa pot iesi la alergat , undeva la 30-40 minute fara oprire de vreo 3,4 ori pe saptamana , nimic de performanta, doar de mentinere

Comment

• Cu sport, pot ajunge sa dai jos si mai mult. Acum depinde de sporturile pe care le face fiecare si de abordare: aerob, anaerob, cardio, fitness. E bine sa fie combinate toate astea si cu o sauna uscata, barem o data pe luna, pentru detoxifiere.

Comment

• samy....in cazul nostru, cei dolfani, nu merge sa mananci numai fructe, aici gresesti
                    intr-o zi, crede-ma am mancat numai fructe, la jumatatea zilei simteam ca nu am mancat nimic si ma apleca de burta
                    lipsa text

Comment

• Corect. Dieta fara sport e in zadar , iar sportul fara dieta in general e reteta de mentinere . Sportul pe langa dieta e sanatate curata , indiferent de alimentatie, am inceput sa slabesc de la 125 kg , alergam 3 minute si trebuia sa ma opresc , eram gata , si am ajuns la 92 ~ 93 , oricum cred ca nu`mi e bun cantarul

Comment

• Din ce vad, toti sunteti pe drumul cel bun.
                        Insa vali, pt ce 200 g de paste? Prea multe fainoase totusi.
                        Legat de fructe, jr a spus tot ceea ce este esential, asa ca urmati cu incredere sfaturile lui.

Iar samy a pus punctul pe I: faceti ceva sport sport fratilor, inclusiv alergare. Insa, daca aveti timp, v-as recomanda un sport mai solicitant, inclusiv fotbal, zilnic. Sunt sigur ca l-ati practica cu placere.
                        Sau daca sunteti in Bucuresti, va invit la dans, caci am programe pt slabit.

Comment

• Si sportul trebuie luat gradual:
                          1. Alergarile - incepeti cu mersul usor accelerat si treceti la alergare abia cand stapaniti respiratia (altfel va imbalsameaza Bleizer).
                          2. Sporturile de forta - pentru incepatori: febra musculara nu-i buna. Un antrenament bun e cel care te lasa cu o tensiune nedureroasa in muschi, nu cel care te imobilizeaza la pat.
                          3. Jocul cu mingea - aka fotbalul: este o combinatie fericita intre alergare, forta, explozie si coordonare ochi - membre.
                          4. Dansuri sportive: la un moment dat, tara noastra era campioana mondiala la aerobic / fitness. Cezar, poate stii sa existe cluburi serioase prin tara, nu sali in care sari coarda si te dai mare ca faci aerobic.

Comment

• Dar oricum pentru slabit sunt recomandate sporturile cardio , sa castigi rezistenta la efort mediu , nu forta bruta . Ideal ar fi o dieta bine echilibrata , adaugat alergare de rezistenta si ceva exercitii de tonifiere a muschilor , asta e in capul meu , poate unii vor masa musculara , altii poate o masa pe cinste alcatuita din ceafa de porc , cartofi prajiti in untura ca sunt mai dulci si o naveta de bere , pofta buna . )

Acum 5 minute primit pe mail :

HOAX sau TERIFIANTA REALITATE ?

Printr-o persoana de maxima incredere am aflat ce a declarat un membru PD-L, in urma unei sedinte cu usile inchise. Perso ana in cauza a hotarat sa plece din partid.
                            S-a primit un "mesaj" de la E. Barosso cum ca in doi-trei ani, populatia Romaniei trebuie sa scada cu 4 milioane. Pentru aceasta, de la 1 ianuarie se vor introduce in paine si produsele de panificatie saruri de plumb, cadmiu si altele. Cele mai multe victime vor fi din randul pensionarilor.
                            Chiar daca pare incredibil, TREBUIE sa stim si sa actionam in consecinta!
                            Solutia este sa nu mai consumam paine din comert si sa folosim faina din surse "bio"….deocamdata!
                            Dumnezeu sa ne apere!

Bleizer tu stiai de asta dinainte, nu ? doar d-aia ti-ai luat masina de facut paine ))
                            Inca un motiv in plus pentru marea majoritate sa lase naibii paine de-o parte , am auzit pe unu manca paine cu piure ...
                            Last edited by 827sam; 11 January 2011, 11:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sportul individual trebuie ales functie de tipul somatic al fiecaruia dintre noi, dupa preferintele proprii (nu fiindca zice unul sau altul) si dupa eventualele antecedente / accidente. Astfel, nu-l vei pune sa alerge pe unul care a avut o interventie la genunchi daca nu e complet recuperat si are voie de la medic sa alerge sau nu-l vei pune sa traga de fiare pe unul cu operatie daca nu-i complet recuperat.
                              Pe alta parte, obezul care se apuca de forta trebuie sa evite alergatul din cauza presiunii enorme exercitate de greutate asupra genunchilor. Substitutul este bicicleta, deoarece poti face si cardio, ca sa poti ajunge la "stapanirea" respiratiei si a pulsului.

Comment

• Asa e , JREwing ma bucur sa te avem printre noi , nu de alta , dar stii ce vorbesti . La inceputul perioadei de slabire/alergare , in 4,5 minute ma dureau tibiile din cauza greutatii enorme aflate in deplasare , abia cand aveam cu 10 kg mai putin m-au lasat durerile si pot alerga normal , fiecare isi alege modul de slabit dupa cum doreste sa se modeleze , bineinteles .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google