Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te dureau muschii de pe partea antero-laterala a tibiei (nu intram in detalii de nume de muschi, ca nu e topic de anatomie). Cauze: incaltari neadecvate (uzate, sireturi dezlegate, numar prea mare); miscare anormala (amplitudine prea mare, frecventa prea mare = timp insuficient de refacere) si in primul rand, lipsa de antrenament din cauza sedentarismului.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Eu simteam durerea direct in os , dar nepricepandu-ma te cred pe cuvant ca era de la altceva. Incaltari ii am fix pe cei din poza , nu mi-au creat niciodata probleme , si alerg numai cu ei , niciodata cu altii , calca foarte bine din cauza talpii de spuma, cel putin pe mine nu ma deranjeaza ...
      Attached Files
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Durerea de os este ceva de neuitat. Probabil simteai durere la nivelul insertiilor musculare pe os. Incaltarile ideale pentru alergat (nu ma leg de ce ai tu) sunt cele care nu permit miscarea libera a calcaiului in papuc si care au in zona boltei labei piciorului fie un brantz pentru asigurarea pozitiei corecte a piciorului in raport cu planeta si corpul, fie ranforsare in talpa pentru a evita torsionarea papucului in perioada de efort. Ideal ar fi ceva gen pantofi de fotbalisti, dar fara crampoane.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Da , cu altceva n-am incercat sa alerg desi joia joc fotbal si nu simt diferenta intre incaltamintea de fotbal de sala si cei cu care alerg , prefer sa am piciorul lejer cand flexeaza cu tot cu talpa , imi sunt perfecti ca dimensiuni mai ales ca imi lasa piciorul sa se lateasca la contactul cu solul , nu exista spatiu nici in spate nici in fata , stau foarte bine in picior , in vara am avut vreo 2 saptamani cand alergam la tara descult pe iarba ... o nebunie

Comment

• Un ou plus 2 felii transparente de sunca dimineata, un pahar de suc de portocale.

Eu unul sunt ciclist destul de serios, iarna mai dau si pe la sala in caz de nevoie. Asa arata subsemnatul pe la 110 kg.
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Superb ,tine-o tot asa , si eu sunt biciclist convins, dar numai in Bucuresti ...
              A , am uitat , pe langa alergare am bagat : innot 2 luni , fotbal joia, bicicleta , role , cat cuprinde, cat puteam , si de 2 luni am achizitionat o exceptionala banca de abdomene din Cora, 100 ron scrie pe ea rich sport, sau ceva de genul , dar e buna ca e masiva, cel putin pana acu nu se rupe , se simt la abdomen miscarile

Comment

• Si v-am promis catorva poze cu dramatica schimbare , uite ca am gasit ceva prin calculator .
                Attached Files

Comment

• Eu de cand merg cu bicicleta si particip pe la concursuri am ajuns la 75kg. Intr-un timp bateam la cantar 88kg dar de cand fac sport ma simt mult mai bine.
                  Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                  Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                  www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Felicitari !

La amiaz: pizza in cantitate rezonabila.

Cina: pauza
                    sigpic

Comment

• la masa de seara, sincer nu stiu ce sa mananc
                      asa artam si eu in 08-2008, am fost la concurs la Sibiu
                      si eu sunt biker, pun si 4 poze cu biklele mele, dar de cand am cazut pe Transfagarasan si mi-am deplasat clavicula...operatie, alea, alea..nu mai merg pe bikla timp de 3 ani de la operatie, dar anul asta ar trebui
                      de aceea m-am si ingrasat 18 kg.
                      ciclismul e sanatate curata, vi-l recomand cu mare placere!
                      Attached Files
                      lipsa text

Comment

• De abia astept sa inceapa iar sezonul. Eu m-am dat si acum iarna, de la inceputul anului pana acum am iesit cu bicicleta de 4 ori pe zapada. Pozele spun totul:
                        Attached Files
                        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

• Frumusele biclele alea , eu sunt cu bicicleta mai mult in oras, in vara mi-era mai rentabil sa fac juma de ora cu bicicleta decat 1 ora cu masina spre servici , mi-as fi luat o bicicleta mai buna dar avand in vedere ca sunt bugetar m-am oprit la un kellys viper , suficienta pentru oras , pentru munte nu e deloc indicat sa te dai cu ea , echipare slaba , dar repet pentru oras e ok
                          Attached Files

Comment

• Nu trebuie sa-ti fie rusine. Fiecare bicicleta are scopul ei. Eu ma dau la munte, trasee de XC si un hardtail dotat cu frane bune si roti cat mai usoare este ideal in astfel de cazuri. Pentru oras exista biciclete mai simple, cu roti de 28" si confort mai bun.

Comment

• Fara prea mult offtopic, va rog !

Frate Bleizer, esti d-al meu, cu Merida
                              sigpic

Comment

• Hai sa pun si eu meniul meu de azi:
                                5:00- o cafea fara zahar + un croisant
                                9:00 - un sandwich cu sunca(max 150gr totul)
                                12:00 - supa de legume + o chifla (50 gr)
                                18:15 - un iaurt (3 - 400gr) facut in casa cu lapte natural.

Si cateva poze in ordine cronologica:
                                Octombrie 2005 - Mai 2010 - Ianuarie 2011
                                Attached Files
                                Last edited by vali007; 11 January 2011, 22:09.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google