Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fara miscare, regimul nu ajuta la nimic. In plus daca incepi sa faci miscare poti manca linistit, fara sa mori de foame. Evita doar mancarurile grase, porcarelele si incearca sa mananci fructe si sa bei cat mai multa apa.
    Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Mic dejun: cca 200 ml iaurt de casa cu o banana taiata rondele.
      sigpic

Comment

• Si maine ai jet-pack...
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Mancarea de azi ce urmeaza a fi digerata :

750 grame ficat de pui fript pe teflon fara niciun alt condiment sau ulei
          2 mere
          1 mango necopt care are gust de morcov stricat
          am inceput deja din ficat sa mananc , la pranz il voi termina iar pe la 5 mananc fructele , in rest se mai mananca diseara pe la un 8,9 o cutie de sticsuri chio sau poate nu , depinde de stare . eu nu sunt la cura , incerc doar sa ma mentin
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Pune un pic de ulei de struguri sau de orez. Atentie la mango: constipa rau cand e necopt.

Comment

• Intrebare offtopic: de ce fara condimente si fara ulei ?

Zarzavaturile sotate pe care la mananc de obicei, sunt, dupa cum spune si numele, sotate cu unt. Untul are anumite vitamine. Lipidele sunt absolut necesare.

@JREwing: in afara de alimentele cu amidon, pot manca ce vreau in orice combinatie Oricum stii ca anticorpi anti boala Celiaca ies fals pozitivi ori negativi in multe din cazuri, diagnosticarea intinzandu-se in medie cam pe 10 ani de simptomatologie
              sigpic

Comment

• In cazul meu, cel putin, iaurt+orice alt fruct = dezastru. Si nu am nici pe dracu (lucrez in laborator ); doar ca, daca vreau fructe / iaurt, trebuie sa astept cel putin doua ore intre cele doua.

Vitaminele din alimentele sotate nu se distrug, deoarece sotarea este o "operatiune" scurta ca durata, iar temperatura finala nu depaseste 60 de grade.

Comment

• Condimentele nu imi fac prea bine la stomac , mananc foarte rar iute sau sarat , iar in privinta uleiului , mi s-a imbibat bine in creier ideea PPP : fara Prajelei, fara Paine, fara Porc ... cu alte cuvinte , fara grasimi ; modul de preparare al unui aliment il face pe acesta bun sau nu , exemplul cazul de fata, ficat prajit = destul de nasol , si ficat fript = ok , asta e parerea mea, am incetat de mult la paine, prajeli , slana, grasimi mancate aiurea , mai scap la dulciuri , dar pentru alea mai fac o tura de parc si le consum

Comment

• azi nu stiu ce sa mai mananc, ce-mi recomandati, fara fructe ca ma apleaca de stomac
                    lipsa text

Comment

• peste la cuptor , rondele de rechin sau orice peste
                      piept de pui sau pulpe pe gratar/grill/teflon poti adauga salate langa
                      vita fiarta/grill/gratar/cuptor
                      lactate

Iti faci 2 mese cu ce vrei de mai sus si e ok , sa ai pofta

Comment

• fara coliva?
                        peste am mancat 2 zile la rand
                        m-as baza azi pe pui fiert cu orez
                        lipsa text

Comment

• Beton , pui fiert cu orez , suna bine sau ia niste ficati si fierbe-i ) ca si io tot aia mananc )

Comment

• Va dau eu o reteta low fat, low calories, dar implica un pic de manopera:

Se ia un piept de pui cu tot cu os. Se dezoseaza fiecare jumatate de piept pe cat posibil fara a afecta integritatea muschiului. Se cresteaza pielea. Se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper etc. si se maseaza carnea. Se lasa 30 min. la rece. Pe o tigaie care poate fi bagata si la cuptor (adica fara plastic pe ea) se pune un pic de ulei de masline. Se pune pe un ochi de la aragaz, la foc mare. Cand e bine icinsa, se pune pieptul, cu pielea in jos, timp de 5-7 minute. Se intoarce si se tine cu carnea in jos timp de 5-7 minute. Apoi, cu tot cu tigaie, se da la cuptorul incins la maxim, timp de 5-7 minute.
                            Se scoate, se taie si se serveste fie cu salata de cruditati, fie cu ciuperci sotate, NU cu orez sau cartofi. Pofta buna.

PS: Pentru cei cu cuptor electric, temperatura de lucru e 200 - 220 grade.

Comment

• Inca nu am citit tot,scuze,dar spuneti-mi va rog,burtica cum o dam jos??
                              Multumesc anticipat si succes celor care lupta cu kg. in plus!

Comment

• Citeste tot, sari peste elementele de poluare si te asteptam printre noi. Nu are rost sa reluam idei anterioare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google