Fara miscare, regimul nu ajuta la nimic. In plus daca incepi sa faci miscare poti manca linistit, fara sa mori de foame. Evita doar mancarurile grase, porcarelele si incearca sa mananci fructe si sa bei cat mai multa apa.
Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?
Collapse
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Mancarea de azi ce urmeaza a fi digerata :
750 grame ficat de pui fript pe teflon fara niciun alt condiment sau ulei
2 mere
1 mango necopt care are gust de morcov stricat
am inceput deja din ficat sa mananc , la pranz il voi termina iar pe la 5 mananc fructele , in rest se mai mananca diseara pe la un 8,9 o cutie de sticsuri chio sau poate nu , depinde de stare . eu nu sunt la cura , incerc doar sa ma mentinDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Intrebare offtopic: de ce fara condimente si fara ulei ?
Zarzavaturile sotate pe care la mananc de obicei, sunt, dupa cum spune si numele, sotate cu unt. Untul are anumite vitamine. Lipidele sunt absolut necesare.
@JREwing: in afara de alimentele cu amidon, pot manca ce vreau in orice combinatieOricum stii ca anticorpi anti boala Celiaca ies fals pozitivi ori negativi in multe din cazuri, diagnosticarea intinzandu-se in medie cam pe 10 ani de simptomatologie
sigpic
Comment
-
In cazul meu, cel putin, iaurt+orice alt fruct = dezastru. Si nu am nici pe dracu (lucrez in laborator); doar ca, daca vreau fructe / iaurt, trebuie sa astept cel putin doua ore intre cele doua.
Vitaminele din alimentele sotate nu se distrug, deoarece sotarea este o "operatiune" scurta ca durata, iar temperatura finala nu depaseste 60 de grade.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Condimentele nu imi fac prea bine la stomac , mananc foarte rar iute sau sarat , iar in privinta uleiului , mi s-a imbibat bine in creier ideea PPP : fara Prajelei, fara Paine, fara Porc ... cu alte cuvinte , fara grasimi ; modul de preparare al unui aliment il face pe acesta bun sau nu , exemplul cazul de fata, ficat prajit = destul de nasol , si ficat fript = ok , asta e parerea mea, am incetat de mult la paine, prajeli , slana, grasimi mancate aiurea , mai scap la dulciuri , dar pentru alea mai fac o tura de parc si le consumDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
peste la cuptor , rondele de rechin sau orice peste
piept de pui sau pulpe pe gratar/grill/teflon poti adauga salate langa
vita fiarta/grill/gratar/cuptor
lactate
Iti faci 2 mese cu ce vrei de mai sus si e ok , sa ai poftaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Va dau eu o reteta low fat, low calories, dar implica un pic de manopera:
Se ia un piept de pui cu tot cu os. Se dezoseaza fiecare jumatate de piept pe cat posibil fara a afecta integritatea muschiului. Se cresteaza pielea. Se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper etc. si se maseaza carnea. Se lasa 30 min. la rece. Pe o tigaie care poate fi bagata si la cuptor (adica fara plastic pe ea) se pune un pic de ulei de masline. Se pune pe un ochi de la aragaz, la foc mare. Cand e bine icinsa, se pune pieptul, cu pielea in jos, timp de 5-7 minute. Se intoarce si se tine cu carnea in jos timp de 5-7 minute. Apoi, cu tot cu tigaie, se da la cuptorul incins la maxim, timp de 5-7 minute.
Se scoate, se taie si se serveste fie cu salata de cruditati, fie cu ciuperci sotate, NU cu orez sau cartofi. Pofta buna.
PS: Pentru cei cu cuptor electric, temperatura de lucru e 200 - 220 grade.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment