Ce va mai place sa va chinuiti organismul.
Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?
Collapse
X
-
De cand m am lasat de fumat(1 an si 8luni) am luat in greutate cam 15 kg. Vazand ca am tendinta de a lua in greutate continua am decis sa renunt la carnea de porc , prajeli iar painea am reduso la o felie pentru fiecare masa, bineinteles si sport. Sper sa obtin rezultate.
Azi la pranz am mancat peste la gratar cu sos de rosii coapte si usturoi ,1 felie paine.Din pacate am sarit calu cu berea, am baut 3 beri, trebuia cumva sa sting usturoiul.
Comment
-
Astazi tura de pedalat, 50 km, vreme super.
Nu uitati, maine seara se pun pozele cu cantarulAttached Filessigpic
Comment
-
Cariera de calcar de la Baita-HartaganiAttached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by crull View PostDe cand m am lasat de fumat(1 an si 8luni) am luat in greutate cam 15 kg. Vazand ca am tendinta de a lua in greutate continua am decis sa renunt la carnea de porc , prajeli iar painea am reduso la o felie pentru fiecare masa, bineinteles si sport. Sper sa obtin rezultate.
Azi la pranz am mancat peste la gratar cu sos de rosii coapte si usturoi ,1 felie paine.Din pacate am sarit calu cu berea, am baut 3 beri, trebuia cumva sa sting usturoiul.
.....maine am programare la bazinNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment