Mi-s Gras Ca Porcu', Cum Slabesc ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce va mai place sa va chinuiti organismul.

Comment

• De cand m am lasat de fumat(1 an si 8luni) am luat in greutate cam 15 kg. Vazand ca am tendinta de a lua in greutate continua am decis sa renunt la carnea de porc , prajeli iar painea am reduso la o felie pentru fiecare masa, bineinteles si sport. Sper sa obtin rezultate.
      Azi la pranz am mancat peste la gratar cu sos de rosii coapte si usturoi ,1 felie paine.Din pacate am sarit calu cu berea, am baut 3 beri, trebuia cumva sa sting usturoiul.

Comment

• Astazi tura de pedalat, 50 km, vreme super.

Nu uitati, maine seara se pun pozele cu cantarul
        Attached Files
        sigpic

Comment

• cu trotineta doctore ? , prin ce zona ai fost ?
          sigpic

Comment

• Cariera de calcar de la Baita-Hartagani
            Attached Files
            sigpic

Comment

• frumoasa zona , mult spor la pedalat si la slabit doctore
              sigpic

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                Nu uitati, maine seara se pun pozele cu cantarul
                blaturile cum se pedepsesc? asa?sau asa?

Comment

• doctore vrem sa fim de fata la cantar , asa nu te credem ?
                  sigpic

Comment

• Costele,tu n-ar trebui sa intri pe topicul asta,ai 50 de kile ud.

Comment

• Originally posted by crull View Post
                      De cand m am lasat de fumat(1 an si 8luni) am luat in greutate cam 15 kg. Vazand ca am tendinta de a lua in greutate continua am decis sa renunt la carnea de porc , prajeli iar painea am reduso la o felie pentru fiecare masa, bineinteles si sport. Sper sa obtin rezultate.
                      Azi la pranz am mancat peste la gratar cu sos de rosii coapte si usturoi ,1 felie paine.Din pacate am sarit calu cu berea, am baut 3 beri, trebuia cumva sa sting usturoiul.
                      La mine au dat rezultate ,dupa ce am redus prajelile ,etc etc,etc....si binenteles cu vizite la sala de 2-3 ori pe saptamana am dat jos 15 kg...din care am recuperat 3 de sarbatori.....
                      .....maine am programare la bazin
                      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                      prost.

Comment

• Martoane, eu azi am bagat o tura de Baita-Hartagani si n-am mancat aproape nimic. Rezultat ? 117.8 kg, pun poza maine
                        sigpic

Comment

• @dr_mke: Cat ai slabit?
                          Un soț bine asuprit e întotdeauna liniștit.
                          Visul unui bărbat: „Ascultă cu urechile, vezi cu ochii, dar taci din gură”. Eh... doar un vis.

Comment

• 400 de grame, din cauza ca n-am renuntat la Pepsi, inca.
                            sigpic

Comment

• La mai multe.
                              Un soț bine asuprit e întotdeauna liniștit.
                              Visul unui bărbat: „Ascultă cu urechile, vezi cu ochii, dar taci din gură”. Eh... doar un vis.

Comment

• 4oo de grame de haine doctore, lasa ca mergem la pizza si recuperam
                                eu am scazut 3 kg, prin transpiratie la pat, amanunte pe pm

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google