Dupa cum arata loganul facut pt Anglia cred ca francezii au boala pe englezi........macar jantele alea puteau sa le puna de aliaj.....
Logan Cu Volan Pe Dreapta
Collapse
X
-
Marfa!
Frate am ajuns sa furam si noi cum faceau astia batrani de pe daciile de export ,care aveau care mai de care imbunatatiri:Radiatoare....etc.
Intereseanta culoare bordului.Am eu impresia sau si usile sunt tot in culoarea bordului?
Nu o sa inteleg niciodata cum au putut oamenii astia sa faca bordul intr-o culoare si fetele la usi in alta.............EX : + =
Comment
-
Originally posted by iuli81 View PostProbabil e facut pentru INDIA. Acolo se circula tot pe stanga si chiar avem un membru pe forum din India al carui Logan are volan pe dreapta.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Baieti... nu va ambalati... nici la Prestige-ul romanesc nu sunt de o culoare. E alta noanta de negru intre bord si usi iar plasticele de pe la centuri si de pe stalpi sunt alea gri deschis. Asta mi s-a parut si mie de kkt cand mi-a venit masina
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View PostMasina daca nu ma insel are numere de franta.....iar la culoarea interiorului la noi exista si la prestige o mica diferenta intre nuante...doar ca nu se observa foarte tare....si mie imi place bordul crem...
Comment
-
Masina e in Anglia, pozele sunt vechi, de vreo 2 ani.
Si da, masina are interior gri (aproape identic cu Megane) si volan de Megane, cu claxon pe volan si coloana de directie reglabila in inaltime si in profunzime.
Comment
Comment