Arata aiurea cu volan pe dreapta.In spate e urat asa,chel.
Logan Cu Volan Pe Dreapta
Collapse
X
-
Bine, dar masina aia chiar are volanul pe dreapta.
Comment
-
Nu vad care ar fi bataia de joc. Si la vecini nostri unguri se vinde o versiune de logan mai cheala ca AMBIANCE-ul nostru. Asta trebuia sa fie varianta de 5000E, insa cim romanilor le plac "dotarile" ) sau bagat mai mult la variantele FULL deci nu prezenta un interes varianta si mai cheala decat AMBIANCE...de doi lei :p
Comment
-
Nici eu nu vad unde e bataia de joc, ca pana la urma e o masina normala, doar Loganul nu e construit numai pentru Romania. Cred ca asa inteleg unii, cand il vad in alte state mai bine cotate ca Romania zic ca isi bat joc de ei.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostNici eu nu vad unde e bataia de joc, ca pana la urma e o masina normala, doar Loganul nu e construit numai pentru Romania. Cred ca asa inteleg unii, cand il vad in alte state mai bine cotate ca Romania zic ca isi bat joc de ei.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Fara nimic personal, mie mi se pare aiurea tot topicul asta, incepand de la titlu. Nu vad unde e bataia de joc? Daca o sa apara TATA Nano in Anglia si vrea sa-si ia cineva, unde e bataia de joc? Daca omului ii place, poa sa aiba tapiterie verde si bordul lila cu picatele rosii. Serios, chiar o umplem de sange cu topicuri de genul asta!
Comment
Comment