Ce Lanterne Aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Lanterne Aveti?

Pentru unii copilarie, pentru altii pasiune, utilitate, etc. )
    Cum suna si titlul, cei care aveti ceva prin casa care lumineaza, aratati si aici sa vada ochiul nostru.
    Incep eu cu ce am in casa: ITP A6 (700 lumeni declarati), LedLenser T7 (200 lm declarati), Fenix L2D (180 lm declarati), Fenix P2D (180 lm declarati) Tactical 005 (120 lm declarati).
    Si ceva teste pe ceata cu ITP A6 si LedLenser T7, cu ITP la ~30 respectiv ~150 metri.
    Attached Files

Super marfa lanternele
    spune mi cate ceva despre prima din dreapta din prima poza ,de unde ai cumparat o ,ce fel de bec(led) are ,lumina ,etc,ms

Comment

Toate sunt cu led.
      Prima din dreapta functioneaza cu o baterie R6 (AA) si are (acum m-am uitat) 100 lumeni.
      Bate bine pana pe la ~40-50 metri. Bate si mai departe, dar iti spun clar unde vezi bine cu ea. Pentru o lanterna cu o sg baterie AA1,5 V e mai mult decat OK.
      Ca sa-ti faci o idee, uite o poza cu Fenix P2D (a doua, aia cea mai mica din dreapta) si cu Tactical.
      P2D are 180 lumeni si merge cu o baterie CR123 3V.
      Deci posibil ca Tactical sa aibe ~100 lumeni. A costat 70 lei.

Daca (sper ca nu te superi) daca nu stii ce inseamna ledul si ~100 lumeni, uite mai o poza cu Tactical (1x1,5V AA) si o lanterna normala care merge cu doua baterii AA (cu acumulatori proaspat incarcati). Deci nu suporta comparatie... chiar daca asta mica merge numai cu o singura baterie. Asta asa, ca idee.

PS: poze facute amatoriceste la perete (~2 metri distanta) in conditii de intuneric 80%.

PPS: si la primele poze facute, este un test intre LedLenserT7 si Maglite ala mare, deci incomparabil.
      Attached Files
      Last edited by Octavian; 8 January 2011, 17:48.

Comment

Da , ms, te intrebasem pentru ca folosesc si eu foarte des lanterne ,si am si cu LED ,ms frumos , frumoasa colectie !

Comment

Cu placere.
          Pai ia baga si tu aici ceva poze

Comment

Din pacate sunt la serv. lanternele ,pe viitor

Comment

Eu am O lanterna,nu-i de firma dar isi face treaba.
              Nu-i mare lucru in poze,dar in realitate e altceva.Ingenios topic.
              Attached Files
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

un sunlight din '97, cu 3 baterii, bec krypton de 0.9A. la vremea ei, deranja avioanele noaptea pt "uz general:, lampa frontala de speologie cu 6 led-uri, isi face datoria ca la carte...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Haideti si cu niste poze cand aveti timp )
                  Asta urmeaza la mine, o frontala buna, dar sa mai adunam pe finante.
                  Orice indrumari/pareri, sunt bine venite.

Comment

Salut baieti! Am o lanterna no-name (se gaseste in Kaufland) imbracata in cauciuc, probabil se vrea waterproof... e cu 2 baterii AA si bec krypton cica. Problema este ca lumina data este foarte palida si as vrea sa-mi spuneti daca se poate inlocui becul cu un LED. Mie i-mi trebuie lanterna la munca, unde am un Maglite cu acumulatori dar e incomod de luat de fiecare data, deci as dori sa modific lanterna asta mai micuta si mai usoara fara sa dau cateva sute de lei bune pe una profi...daca se poate.

Comment

Ca sa o modifici pe led, costa cat nu face.
                      Si eu am de gand sa imi fac una dupa bunul plac, dar e mai comlicat si costisitor decat pare.
                      Iti trebe led (15-30 lei) , racitor, recomandabil regulator de curent (30-70 lei), nu iesi bine deloc )
                      Mai bine iti iei o chinezarie de pe net cu 40-60 lei si ai terminat problema.
                      (si astea de firma tot made in china sunt dar lucrate mai bine).

Comment

Cred ca o sa-mi iau una de la "rusi" cu 3 leduri la 10 lei

Comment

am vazut la real lanterna care se incarca de la briceta

cred ca e o idee foarte buna ptr masina
                          Logan GPL 1.4

Comment

Am si eu o lanterna no name dar isi face treaba mai ales la masina noaptea cand am ceva de facut.
                            Attached Files

Comment

Pentru frontala, @Octavian, poti arunca un ochi la Led Lenser. Noi folosim la atelier si e minunata. Se poate incarca prin USB, la priza, si are multe alte avantaje... Banuiesc ca stii deja despre ce e vorba.
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google