Ce Lanterne Aveti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi mi-am facut si eu damblaua , am dat 15 Ron pe un fake destul de reusit. Nici nu se compara cu vechea lanterna cu bec krypton, lanterna este din aluminiu si a fost cumparata din piata de la "rushi"
    La banii astia am zis sarumana...
    Poza pe perete este facuta cu lumina stinsa de la distanta de aprox 1.5 metri
    Attached Files
    Last edited by vasile78; 17 January 2011, 19:21.

Comment

Am primit si eu o lanterna Varta sunt foarte multumit de ea, din astea mici de piata am mai multe
      Attached Files
      sigpic #

Comment

Lanterne Ledlenser

Deoarece le folosesc in scopuri profesionale pe majoritatea am achizitionat si am ramas fidel LEDLENSER. Am un P 14 pe care il folosesc pentru diverse activitati in aer liber si pentru momentele cand mai cade curentul si piesa de rezistenta un X21 pentru diverse aplicatii gen prins tiganii la furat in fabrica, cautat mistreti la vanatoare, luminat vaporase de plasat momeala, pentru facut zi in pesteri etc La atelier am intotdeauna pe cap un H7R - aceasta lanterna are o autonomie buna, de multe ori uit cand am incarcat-o. Lumina este reglabila liniar de la 10% la 100% iar reglajele de focalizare si inclinare iti aduc lumina exact unde ai nevoie sa vezi fara sa fii nevoit sa stai cu capul intr-o anumita pozitie.

Daca aveti intrebari despre lanternele astea va stau la dispozitie!
        Attached Files
        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Lanterna M7R

O noua lanterna in colectie M7R o lanterna cu microcontroler si cu numeroase functii inclusiv flash defensiv - si credeti-ma ca e chiar puternic si orbitor. Incarcatorul magnetic ca la laptopurile Mac este magnetic fara contacte si mufe care se pot uza. Pretul este cam descurajator - peste 100 euro.
          Attached Files
          Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
          Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

RAYOVAC,profesional cu cap rotativ,poate functiona in medii agresive.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Colectia mea s-a marit cu una bucata Fenix TK15

Este cotata la 337 lumeni, o pot compara cu LedLenser 200 lumeni si concluzia e ca una are 300 lumeni si celalalta 200, lucru foarte vizibil pe distante scurte de iluminare.

Lucrata foarte bine, nu prea ai ce sa-i bagi de vina.
              La distanta bate ceva mai mult ca T7-le.

Favorita mea si dupa 3 ani, Fenix L2D )
              Attached Files

Comment

ma laud si eu cu asa ceva..are o raza de luminare foarte mare.. http://www.justtools.com.au/prod5995.htm
                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                sigpic

Comment

Lanterne frontale de buna calitate sunt si cele de la Petzl. Personal utilizez o frontala cu led Petzl Tikka Plus 2 si sunt foarte multumit.

Comment

Eu am o lanterna duracell raza mare de actiune...foarte multumit de ea tinand cont ca nu e profi
                    Attached Files
                    My ride

Comment

E de actiune scurta-medie maxim
                      Din tot ce am eu, nici una nu e cotata ca fiind de actiune lunga, maaaxim medie.

Ce vezi in poze sunt lanterne de raza mare de actiune, ce pun in fata intesitati de 40-50000 candeli... )

Pretul pe masura, de la 100 Euro in sus...
                      Attached Files

Comment

O noua lanterna care vreau s-o am, Crelant V9-T6.
                        650 lm , cu un reflector pt distanta.
                        M-am jucat cu ea, Fenix-ul TK15 (337 lm) e clar sub ea, atat la lumina debitata cat si la trow.
                        Si este din aceeasi categorie sa zic asa, o idee mai mare, dar foloseste tot un singur acumulator 18650.
                        E suuuuper )

PS: pret de ref la noi apox 85-90 Euro.
                        Pret de achizitie China aprox 43-45 $...no comment.
                        Attached Files
                        Last edited by Octavian; 6 May 2012, 13:21.

Comment

Şi cât stă aprinsă? Pt mine e foarte important şi acest aspect.
                          Eu am o Trustfire TR-3T6 varianta cu 3 acumulatori, poate funcţiona şi cu 2, are 1200 lumeni măsuraţi. Luminează mai mult împrăştiat dar duce zeci de metrii, la 100 de metrii vezi detaliile fără probleme.
                          Şi mai am o lanternă "x2000", cu zoom, a avut un led q3 parcă şi a murit şi i-am montat un led R2 acum, luminează un pic mai puternic, o să îi montez şi un driver că acum nu are şi se stinge treptat şi nu îmi place. E practică pt că luminează uniform şi ajută mult când ai nevoie de lumină aproape dar poate lumina şi la zeci de metrii foarte bine că face un punct mic.

O să fac mai multe poze, acum nu sunt la mine, i le-am dat tatălui "la lucru" pe teren câteva zile, sunt utilizate cu folos. Se şi vede că-s pline de zgârieturi, la nevoie lanterna mare o folosesc pe post de "unealtă", încă nu am ajuns săo folosesc pe post de autoapărare dar ar merge la câta ciocanu' e . Deocamdată am scapat-o pe gresie din mână aprinsă şi nu a păţit nimic, sunt mulţumit de ea, neluând în considerare faptul că se zgârie repede şi i-a rămas un semn mic de îndoitură, nu mă deranjează că lanternele le folsoesc pe bune nu sunt de expoziţie.
                          Trustfire o am de 1 an iar x2000 de vreo 3.
                          PS A apărut trustfire cu 5 leduri T6 parcă, dar papa bateriile şi mai repede, 3t6 stă aprinsă 1,5 ore pe high, 3 ore pe mid şi vreo 10-11 ore pe low. Cu baterii trustfire TF 18650.
                          Attached Files
                          Last edited by ionescu liviu; 6 May 2012, 16:36.
                          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Da, stiu ca scoate o tona de lumina Trustfire TR-3T6 , chiar are 1000-1200 lumeni

Mie imi plac astea mai compacte, care le poti baga si in buzunar.

Ma uit si la Ultrafire T8 (T6 XM-L) , ieftina cu rewiev-uri bune.
                            Arunca lumina destul de bine si scoate cica aprox 500-600 lm (reali) .
                            In jur de 25 Euro la noi.

Comment

Ai încercat o lanternă cu lupă, cu zoom? Cum sunt şi cele frontale. Mie mi se par foarte versatile, la distanţă mică luminează foarte "folositor", foarte uniform, dar duce şi destul de departe. Ce am eu e slăbuţ, luminează cât luminează 3T6 pe low , dar îmi e foarte simpatică, când ai ceva de lucru te ajută foarte mult lumina ei uniformă.
                              Una interesantă ar fi trustfire z5, poate cam scumpă dar mi se pare foarte folositoare o lanterna cu lupă. Face un "zid" de lumină şi ajută ochiul să distingă foarte bine.
                              Dacă mi-aş mai lua o lanternă cred că aşa ceva aş lua.
                              CARATTERISTICHE:Ottima torcia per il tempo libero, outdoor, militari.Led Xml - 1600 lumens (dati dichiarati dal produttore)Modalità di fuoco: 5 = High - Medi...

Краткий обзор Trustfire Z6 http://www.gigalight.com.ua/goods-229-Komplekt_Fonarik_s_fokusirovkoy_TrustFire_Z6_XM-LT6_1000-Lm_5-rejimov_Pamyat.html
                              Last edited by ionescu liviu; 7 May 2012, 14:01.
                              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

am una ieftina marca carrefour dar mi-a iluminat calea prin cheile dambovicioarei
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google