Un Alt Mod De A Boicota Impotriva Cresterii Preturilor Carburantilor.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Alt Mod De A Boicota Impotriva Cresterii Preturilor Carburantilor.

Salutare tuturor.

Eu cred ca faza cu plata la statiile de carburanti cu marunti nu este eficienta.

Este clar ca marile companii petroliere sunt vorbite si scumpesc impreuna combustibilii. Am vazut azi emisiunea lui Mircea Badea si a dat o idee buna.
    Pentru a da cu adevarat rezultate aceste proteste eu cred ca trebuie sa procedam astfel.

Sa alegem o companie (cel mai bine sa fie Petrom) si sa o "falimentam". Adica pe termen nelimitat sa nu mai alimenteze nimeni de la OMV-Petrom. Oricum 100% nu le putem lua clientii dat 75% eu cred ca ar fi perfect, si aceasta firma ar vedea ce inseamna cu adevarat sa piarda. Si astfel eu cred ca va reduce preturile. reducind preturile, si celelalte companii ii vor urma.

Cred ca ati inteles logica.

Eu cred ca e singura metoda prin care putem face ceva in aceasta privinta.

Este singura metoda fara prea mari eforturi din partea noastra.

Numai bine si sper sa facem ceva cu preturile astea.
    Attached Files

Cei mai multi iau de la ei, desi au benzina proasta si cele mai mari preturi, dupa rompetrol.
    Sunt de acord cu tine, dar ar trebui sa luam atunci de la ceilalti, in situatia in care Mol si Aral (mai nou) vand spalaturile de la OMV si Rompetrol, Agip ia de la OMV. Ramanem cu Lukoil-ul care, cel putin in TM, au benzina buna. De Rompetrol nu mai stiu nimic,m ca nu mai bag de la ei de peste un an. Si uite-asa, nu prea avem de unde alege.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Eu zic ca putem face asta. Alegem alta companie. Nu neaparat PETROM.

Comment

e foarte buna ideea dar gandestete ca sunt multi care vor fi deacord si o sa ii vezi la pompe alimentand...
        Last edited by Florin177; 11 January 2011, 12:31.
        http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

Si eu sunt pentru si tin protestul din 17, 18, 19 si voi participa - impreuna cu colegii mei (majoritatea lor) - cam la tot ce inseamna asta. Numai fiind uniti putem spera sa se miste dracului ceva in tara asta condusa de cretini.

Comment

Originally posted by Florin177 View Post
            e foarte buna ideea dar gandestete ca sunt multi care vor fi deacord si o sa ii vezi la pompe alimentand...
            Pai atunci vorba lui "perversa de pe targu' ogna", "ORI SUNTEM UNITI, ORI NU MAI SUNTEM"

Comment

Hai sa incercam sa fim uniti. Asa vom vedea cine e individualist...

Comment

trebuie sa fim uniti ca daca nu suntem nu rezolvam nimic... si orcum gandestete ca sunt firmele care alimenteaza masinile orce ar fi ... orcum e bine sa incercam 17. 18. 19. mergem pe jos
                http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

am mai zis pe undeva pe aici despre protestul ala de week sa nu se mai alimenteze.
                  e clar ca lumea o sa alimenteze inainte de week ala , sa aiba benzina si sa nu`i prinda pe rezerva exact atunci.

Comment

Originally posted by Florin177 View Post
                    trebuie sa fim uniti ca daca nu suntem nu rezolvam nimic... si oricum gandestete ca sunt firmele care alimenteaza masinile orice ar fi ... oricum e bine sa incercam 17. 18. 19. mergem pe jos
                    Salut.
                    Da, si transportatorii se plang ca nu sunt sustinuti.Ca din cauza pretului prea mare al carburantilor creste pretul TUTUROR produselor.
                    Deoarece transportul e prea scump.
                    Pai ar trebui ca si ei sa ne sprijine cumva.Cum?Nealimentand.Ei sunt grosul firmelor/statiilor peco.
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

Buna ideea cu protestul!Eu unul ma bag!...si ca o paranteza,pretul mare la carburant se datoreaza si faptului ca romanu' s-a cam invatat cu c***l in masina...si baietii profita!daca le iese banu de ce nu...
                      sigpic

Comment

Oricum 100% nu le putem lua clientii dat 75% eu cred ca ar fi perfect, si aceasta firma ar vedea ce inseamna cu adevarat sa piarda. Si astfel eu cred ca va reduce preturile. reducind preturile, si celelalte companii ii vor urma.
                        Bun, vor reduce preturile. Si cand vor avea cel mai ieftin carburant, ghici de unde va alimenta toata lumea?

Ai ghicit, de la ei => din nou profituri imense
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Nu cred ca m as descurca fara benzina 3zile , dar voi alimenta inainte si sper ca pana pe 20 sa nu fiu prezent la pompa.Ideea cu ''ocolirea'' unei anume companii imi pare a fi o idee foarte buna, mult mai buna decat absenta la pompa.

Comment

Niki B
                            Atunci ceilalti vor scadea preturile, pentru a-si recapata clientii... pretul concurentei !
                            Last edited by florin.fanatik; 11 January 2011, 13:22.
                            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Ceva de genul. Asa s-a intimplat in Argentina acum citiva ani, cu statiile shell. Si a dat rezultate.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google