Un Alt Mod De A Boicota Impotriva Cresterii Preturilor Carburantilor.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by florin.fanatik View Post
    Atunci ceilalti vor scadea preturile, pentru a-si recapata clientii... pretul concurentei !
    Stai linistit, legea concurentei nu e valabila in Romania... cel putin pe piata carburantilor.

De exemplu, Rompetrol are cam cea mai buna benzina. Ce ii retine sa'i scada pretul cu cel putin 0.1 lei/l fata de Petrom? Astfel, toti consumatorii de benzina (persoane fizice) ar avea un motiv in plus sa alimenteze de la ei.

@adicata2003 Romania nu e Argentina, nu e Franta, nu e Grecia. E doar Romania si atat. Condusa de un Base reales. Asta spune multe despre locuitorii sai.
    Last edited by Niki; 11 January 2011, 13:29.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by crull View Post
      Nu cred ca m as descurca fara benzina 3zile , dar voi alimenta inainte si sper ca pana pe 20 sa nu fiu prezent la pompa.Ideea cu ''ocolirea'' unei anume companii imi pare a fi o idee foarte buna, mult mai buna decat absenta la pompa.
      exact ce am zis mai sus )

Comment

sunt multi care sunt deacord cu aceasta idee si putini o vor pune in practica ...
        http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

spuneti de protest pe 17,18,19 si totusi unii veti da navala cu o zi, doua inainte sa faceti plinul sa nu va prinda cele 3 zile de protest cu rezervorul gol. atunci ce rost mai are? nu aveti decat sa va suparati pe mine!

Comment

cresterea de pret datorata accizei este de 0,006 lei/l pentru ca acciza nu se mai calculeaza la 4,249 lei/euro ci la 4,267 lei/euro
              statul nu are nici un interes sa faca presiuni asupra benzinarilor pentru ca oricum ia partea leului (aproximativ 60% din pretul la pompa sub forma de taxa de drum - 25%, TVA - 24% si acciza 0.3 euro/l) din care trebuie ca politicienii de la putere sa-si plateasca "sponsorii" din campaniile electorale si nu numai
              mai mult, cresterea de pret la carburanti genereaza cresteri in lant care inseamna in teoria lor simplista cresterea sumelor de incasat din TVA la tot ce se vinde pe piata
              de asemenea prin cresterea artificiala a creantelor pe care statul le are de incasat se arata un balon de sapun catre FMI, BERD, etc si se pot lua credite suplimetare pentru infrastructura - bani care intra in buzunarul firmelor de partid de unde se intorc sub diverse forme la cine trebuie...
              sigpic
              Ambition 1.5 dc

Comment

Hai sa zicem ca ai dreptate. Dar sunt 3 zile in care vor freca menta, pentru care vor plati curent, chirii si alte cele. Nu le-ar fi nici lor usor, chiar daca nu trebuie sa-i plangem.
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

vor freca menta 3 zile sa spunem, dar deja poate au umplut casele (chiar si cu maruntis) sa poata supravietui cheltuielilor cu utilitati si personal, cu o zi doua inainte. va spun eu ca trebuie mai multa coeziune si intelepciune pentru realizarea protestului, sa aiba un efect.

Comment

Daca 3 zile freaca menta, o sa miroase multa vreme de-acum incolo, fiindca daca s-a intamplat o data, se mai poate intampla. Numai asa or sa vada ca nu stam ca oile in timp ce ei ne tund cum pot.
                    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

dar cred ca totusi trebuie incercat...

Comment

Eu unul de ceva timp bag numai LUK OIL si stiti ceva ? masina imi merge chiar foarte bine . Inainte bagam mol , petrom .... si pe tester a dat ca eroare water in fuel sistem . Luk Oil s-au facut baieti cuminti dupa scandalul de acum 2 ani , am bagat si benzina si motorina de la ei si n-am avut nicio problema .

Nu cred ca am sa pot sa nu bag combustibil 3 zile dar , deja protestez si numai bag de la cei care conduc piata .
                        MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

si taximetristi iau atitudine

Comment

Originally posted by vadim_braia View Post
                            Nu cred ca am sa pot sa nu bag combustibil 3 zile.
                            Nu va inteleg! Ori mergeti tot timpul cu masina,ori bagati de 10 - 15 lei de fiecare data?

Comment

Originally posted by JREwing View Post
                              Daca 3 zile freaca menta, o sa miroase multa vreme de-acum incolo, fiindca daca s-a intamplat o data, se mai poate intampla. Numai asa or sa vada ca nu stam ca oile in timp ce ei ne tund cum pot.
                              Parerea mea e ca daca printr-o minune nimeni nu ar alimenta cca 3 zile , iar dupa aia stam la coada sa alimentam, ca oricum fara masina nu poti sta... atunci toata chestia asta e o pacaleala Ca bilant lunar benzinaria ar avea aceiasi vanzare. Idee punctata si de alti colegi in posturile anterioare.
                              Poate ar trebuii sa facem saptamanal un boicot de cca 3 zile , simultan la toate benzinariile din oras. Probabil atunci se va "simti" ceva.
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

da ce ma cataline , tu esti patron de bagi full mereu ?
                                sa vedem totusi daca se misca ceva , masina mea oricum o am in service la caldura, cred ca le zic ca o sa prelungesc sederea
                                de curand am cumparat o bicicleta , o folosesc cu incredere daca e nevoie si pe vremea asta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google