Un Alt Mod De A Boicota Impotriva Cresterii Preturilor Carburantilor.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu zic ca cei care au prea mult timp vor sa faca proteste de genul asta. Daca vreti sa dati o lectie benzinariilor, rafinariilor si guvernantilor puteti alege alternative la mersul cu masina. Multi dintre voi m-au vazut ca merg cu bicicleta, scuterul si mai rar cu motorul. La munca mai merg si cu metroul atunci cand nu trebuie sa ma deplasez in alta parte. Folosind aceste mijloace de transport va spun ca fac o economie de 600-700RON pe luna.
    Masina incerc sa o folosesc cat mai rar, una din ele este in service de aproape 6 luni iar cealalta ies cu ea mai mult in weekend.

Asa vad eu un protest fata de pretul mare al carburantilor.
    Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
      Nu va inteleg! Ori mergeti tot timpul cu masina,ori bagati de 10 - 15 lei de fiecare data?
      cam 1500 lei / luna nu merg numai cu Loganul ... si cand iti consuma 12 % si faci 100km/zi ... calculate
      MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
        Nu va inteleg! Ori mergeti tot timpul cu masina,ori bagati de 10 - 15 lei de fiecare data?
        Eu unu sunt implicat in prea multe chestii ca sa pot renunta la masina 3 zile, imi e imposibil practic sa ma deplasez cu bicicleta sau cu mijloacele de transport in comun .Am si o masina de rezerva in cazl in care pica loganu sau trebuie reparat.

Comment

In astea 3 zile nu trebuie sa mergem cu masina personala(sa se consume benzina), trebuie sa mergem cu tramvai/troleu/metrou/bicicleta/pe jos sau cu orice altceva.
          Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!

Comment

Originally posted by Niki B View Post
            Bun, vor reduce preturile. Si cand vor avea cel mai ieftin carburant, ghici de unde va alimenta toata lumea?

Ai ghicit, de la ei => din nou profituri imense
            scopul ar fi sa fie reduse preturile, nu profitul. parerea mea

Comment

Originally posted by Doc View Post
              Eu zic ca cei care au prea mult timp vor sa faca proteste de genul asta. Daca vreti sa dati o lectie benzinariilor, rafinariilor si guvernantilor puteti alege alternative la mersul cu masina. Multi dintre voi m-au vazut ca merg cu bicicleta, scuterul si mai rar cu motorul. La munca mai merg si cu metroul atunci cand nu trebuie sa ma deplasez in alta parte. Folosind aceste mijloace de transport va spun ca fac o economie de 600-700RON pe luna.
              Masina incerc sa o folosesc cat mai rar, una din ele este in service de aproape 6 luni iar cealalta ies cu ea mai mult in weekend.

Asa vad eu un protest fata de pretul mare al carburantilor.

IDEM...BIS! ai spus foarte bine!

Comment

Am citit ce s-a scris pe aici si pe unii nu-i inteleg......Vorba lui Dragman: chiar ne-am nascut cu c.... in masina????
                Eu unul mi-am luat abonament la ratb si m-a costat 30ron/luna........la masina bagam de 300ron/luna......
                Incercati si voi sa folositi masina doar in week-end si numai atunci cand trebuie, iar dupa un timp va spun sigur ca veti simti in buzunarele voastre o crestere a banilor.
                M-am hotarat ca voi folosi masina doar la intalnirile din Bucuresti si la cele din tara, la care voi merge, in rest cu tramvaiul la munca, ca nu imi cade nici un grad....iti mai clatesti si ochii cu ocazia asta ca tot a inceput si scoala
                Multa bafta va doresc si sunt alaturi de voi la sustinerea acestui proiect si sper ca vor mai fii.....
                Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Salut,
                  Asa e, ideea e ca 3 zile de absenta de la pompa n-o sa-i sperie prea tare, mai ales ca majoritatea or sa alimenteze inainte sau dupa cele 3 zile. Ideea cu boicotatul statiilor unei din companii pare mai buna, dar va functiona oare?
                  Ideal ar fi sa gasit metode de a consuma cat mai putin carburant - adik sa ne deplasam mai putin cu masina, avand in vedere ca inca nu gasim si/sau nu ne permitem masini electrice, sau alte sf-uri.
                  Si chiar si asa, probabil ar gasi ei alte taxe sa ni le bage pe gat (vezi varianta cu taxa lunara de inchiriere baterie).
                  Eu zic ca pe langa protestul asta sa mai cautam si alte variante, sa se simta si ei taxati la randul lor!

Comment

Originally posted by liviu.cristian View Post
                    Salut,
                    Asa e, ideea e ca 3 zile de absenta de la pompa n-o sa-i sperie prea tare, mai ales ca majoritatea or sa alimenteze inainte sau dupa cele 3 zile. Ideea cu boicotatul statiilor unei din companii pare mai buna, dar va functiona oare?
                    !
                    Sa zicem ca ar functiona.Cel de la care ne-am propus sa nu mai alimentam si sa-l aducem in faliment , ne mai avand clienti va fi nevoit sa scada preturile,si in cazul asta nu e bine pt ca se incalca principiul concurentei.....si ii amendeaza ANAF-u.deci nu iese nicaieri.in cazul in care ar functiona singurul lui drum este falimentul.
                    Fara Semnatura.

Comment

este adevarat ca uni chiar nu pot sa lase masina dar ceilalti care se duc doar la munca sau cine stie unde ar trebui sa le lase acasa si sa circule cu transportul in comun pentru ca exact cum au mai spus si alti unu or sa alimenteze inainte sau daca nu imediat dupa 19 eu unu o sa las masina acasa oricum nu am mai alimentat de 3 saptamani pentru ca sunt in concediu si nu am mai avut drumuri lungi sa imi trebuiasca ....eu asa cred ca trebuie sa mai rarim mersu cu masina si atunci or sa simta si ei ...si mai ganditiva la ceva la pretul care e acum cat credeti voi ca or sa lase ca sa ne fie noua bine pentru ca scumpirile au fost mici si dese si nu prea sa simtit acum cat ar trebui sa lase la pret ca noi sa zicem da ma uite acum imi permit si eu mai bine sa merg cu masina .

Comment

ar fi cea mai buna idee sa alegem pe unii (de ex Petrom) si sa nu mai luam de la ei deloc!! adica timp de o luna luam de la Lukoil, Mol si altii. Chiar se poate face ceva oficial, in care sa se "ocoleasca" OMV si Petrom definitiv. in fond benzina Lukoil costa cam la fel, gazul Lukoil e mai bun......si sa facem reclama pozitiva unei benzinarii care e "cinstita"

Comment

http://www.money.ro/petrolistii-ne-a...na_819136.html

Comment

Chestia cu alimentatul de la alta benzinarie nu mi se pare cea mai buna solutie.
                            Nu mai alimentati decat atunci cand trebuie, cand aveti un drum mai lung de facut, pt drumurile pana la munca si inapoi poti lua si transportul in comun.
                            Pe langa asta, se mai rareste si traficul, care deja este infernal si poti face cu masina pana la servici mai mult decat cu metroul sau cu transportul in comun; asta am patit-o pe pielea mea.
                            Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Eu pana in Pipera fac 40-45min cu bicicleta, 25-30 min cu scuterul, 30 min cu metroul iar cu masina 80-120min. Faceti si voi un calcul si vedeti care este mai rezonabil. In metrou ma asez pe scaun si in 30 min am ajuns in Pipera, poti citi lejer un ziar/revista, juca pe telefon, asculta muzica sau poti admira fetele.
                              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

salut .buna ideea cu alesu unei anume firme de falimentat (de preferat PETROM).dar pana una alta hai sa fim uniti pe 17-18-19.si sa stabilim si unde sa ne intalnim.poate vine cineva si la petrom salajan sau diham .astept doritori pe la ora 10.cei care au statii cb tinetile pe canalu 26.sper sa nu fiu singur pe acolo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google