Strambul ala de la cotroceni e de vina impreuna si retardatul de pitic sovietic un cremvusti cu par cu o nevasta urata ca cernobalul.au pus taxe si pe pasarile alea si au murit alea de ciuda de taxa retardatior aia.
Misterul Pasarilor Moarte
Collapse
X
-
-
Originally posted by Niki B View PostAu descoperit astia cauza mortii pasarilor, gasite in parcul din Constanta: necunoscuta!!!
Cum puteau ei sa gaseasca altceva decat "cauza necunoscuta" sau ca au murit de betie?
@Loganu: 2012 isi va face aparitia prima data la tine! Asa ca vezi cum faci sa te ascunzi pana atunci)
Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Pacat de ele, ca sunt si ele suflete insa.. Va imaginati cel mai rau cosmar?
Ce se intampla daca te "trezesti" cu o cioara picata din cer pe partbrizul tau cand mergi pe autostrada cu 150-200?
Nu e de gluma
Comment
-
Da...nu e de gluma....dar ne mai permitem cate o gluma mica...
Eu am fost de fata cand unei persoane i-a cazut exact pe luneta un soi de lemn dintr-un copac de pe marginea soselei....bineinteles....luneta a fost facuta praf!Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Post@WeeD limita pe autostrada este de 120 km/h ;), la viteza asta nu se intampla nimic
limita de viteza pe autostrada este de 130 km/h si zi "doamne fereste" sa te trezesti cu aia in geam la asa viteza.
si eu sunt de parere ca cei care spun ca astea sunt semne ca vine sfarsitul o spun asa, sa aiba ce spune, mai ales televiziunile!
Comment
Comment