Misterul Pasarilor Moarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Strambul ala de la cotroceni e de vina impreuna si retardatul de pitic sovietic un cremvusti cu par cu o nevasta urata ca cernobalul.au pus taxe si pe pasarile alea si au murit alea de ciuda de taxa retardatior aia.

Comment

Au descoperit astia cauza mortii pasarilor, gasite in parcul din Constanta: necunoscuta!!!
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

nici nu ma mira niki!

Comment

sunt de acord cu DELUXE
          Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

stai ca au mai gasit cateva si azi, parca in Bucuresti!

Comment

Originally posted by Niki B View Post
              Au descoperit astia cauza mortii pasarilor, gasite in parcul din Constanta: necunoscuta!!!
              Era de asteptat Niki...doar traim in Romanica
              Cum puteau ei sa gaseasca altceva decat "cauza necunoscuta" sau ca au murit de betie?

@Loganu: 2012 isi va face aparitia prima data la tine! Asa ca vezi cum faci sa te ascunzi pana atunci)
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Pacat de ele, ca sunt si ele suflete insa.. Va imaginati cel mai rau cosmar?
                Ce se intampla daca te "trezesti" cu o cioara picata din cer pe partbrizul tau cand mergi pe autostrada cu 150-200?
                Nu e de gluma
                Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

@Weed: Nu o bagi in seama...iti vezi de drum

Comment

@WeeD limita pe autostrada este de 120 km/h ;), la viteza asta nu se intampla nimic

Comment

Nu e de ras cu pasarile in parbriz.Am vazut o poza la un constatator de daune o masina cu un corb in mijlocul parbrizului si sa saracul om a venit de la Craiova pana la Petrosani cu ea in geam ca nu credeau cei de la asigurari

Comment

Da...nu e de gluma....dar ne mai permitem cate o gluma mica...
                        Eu am fost de fata cand unei persoane i-a cazut exact pe luneta un soi de lemn dintr-un copac de pe marginea soselei....bineinteles....luneta a fost facuta praf!

Comment

Mai ales pe vremurile astea de criza...macar o gluma sa mai zambim...ce sa spun pacat de pasarele...auzisem la stiri ca prevestesc sfarsitul lumi

Comment

Exact. E da...sfarsitul lumii...multi nu cred in asa ceva...eu ma numar printre ei. Sincer...cred ca e doar o mediatizare pentru ca nu mai au subiecte )

Comment

Sa fiu putin off-topic...daca privim ce se intampla in lume...nu stiu ce sa mai zic...in hawai sa ninga?in unele deserturi la fel?woooo...asta e chiar ciudat.
                              Pasari moarte in foarte multe tari...dar om trai si om vedea

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                                @WeeD limita pe autostrada este de 120 km/h ;), la viteza asta nu se intampla nimic

limita de viteza pe autostrada este de 130 km/h si zi "doamne fereste" sa te trezesti cu aia in geam la asa viteza.

si eu sunt de parere ca cei care spun ca astea sunt semne ca vine sfarsitul o spun asa, sa aiba ce spune, mai ales televiziunile!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google