If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce parere aveti despre "evenimentele" din ultimele zile in care ploua cu pasari si lilieci morti pe mai toate continentele!
Am inteles ca la tarmurile Australiei dar si in Noua Zeelanda au aparut mii de pesti morti!
Care sa fie cauzele? E destul de ciudata treaba...sa le otraveasca cineva voit?
Abia acum se mediatizeaza intens un fenomen care se petrece aproape periodic, din cauza ca ne apropiem de 2012, anul in care - zice-s-ar - ne va lua dracu' cu-ai lui copii cu tot.
Eu zic ca e o alta intoxicatie a maselor.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Eu nu sunt de parere, asa cum zic unii ca astea ar fi semnele sfarsitului, eu cred ca daca e sa vina, va fi un BUM si gata, nu asa cu semne ale veniri lui, asta e doar o mica "rarire a speciei"
Pasarile de la noi "s-au imbatat"" iar cele din afara au murit de frica artificiilor. Mah nene, ei chiar nu-si dau seama de ridicolul situatiei?
Mai plauzibil suna HAARP, teste de arme neconventionale, psihotronica, microunde, etc. Poluarea nu prea ar avea legatura in context: in special pasarile din Suedia prezentau traume interne severe.
PS: Daca planeta ar fi in spatele acestor fenomene (si are o probabilitate mai mare decat ideea unor pasari moarte de frica), am imbulinat-o
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
si eu sunt de parere ca e HAARP la mijloc. si s-ar parea ca misterul pasarilor si pestilor morti ar fi cauza folosirii acestor arme care ataca doar ADN-ul anumitor organe.
S-ar parea ca e un proiect mai vechi de al lui Hitler (care voia doar o singura rasa) dar care a fost readus, cred, de catre cei care conduc lumea acum.
Deci, ne ia gaia? Eu zic ca nu (inca).
Daca cumva va roade sa cautati pe goagal, veti afla cu surprindere ca:
1. periodic se intampla asa ceva, din cauza deplasarii polilor magnetici ai Terrei
2. variatiile pe care le manifesta periodic Gulf Stream-ul provoaca aceleasi probleme speciilor migratoare
Si discutia o putem continua, dar astea mi le amintesc acum.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
concluzia e simpla. Graurii beti de morti, ciorile de foame. Am vb cu un amic care sta in zona si mi-a zis ca in fiecare an iarna mor o gramada de ciori in parc asa ca nu e nimic anormal.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment