Misterul Pasarilor Moarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Misterul Pasarilor Moarte

Ce parere aveti despre "evenimentele" din ultimele zile in care ploua cu pasari si lilieci morti pe mai toate continentele!
    Am inteles ca la tarmurile Australiei dar si in Noua Zeelanda au aparut mii de pesti morti!
    Care sa fie cauzele? E destul de ciudata treaba...sa le otraveasca cineva voit?

otrava, intoxicatie, poluare...
    altceva nu imi vine in cap .
    sigpic

Comment

Din cate se pare la noi graurii au mancat niste borhot de struguri,deci concluzia..MORTI DE BETI.
      CARPE DIEM!

Comment

Am citit dimineata asta pe net - bete moarte.

Comment

Abia acum se mediatizeaza intens un fenomen care se petrece aproape periodic, din cauza ca ne apropiem de 2012, anul in care - zice-s-ar - ne va lua dracu' cu-ai lui copii cu tot.
          Eu zic ca e o alta intoxicatie a maselor.
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

numai cercetatorii nostri puteau ajunge la concluzia ca graurii is morti de beti......poii daca se imbatau nu se trezeau si ei ca noi?
            sigpic
            LOGAN CLUB BARLAD
            http://www.youtube.com/watch?v=evLW9JAIMCc

Comment

Nu. Alcoolul e toxic pentru pasari si alte animale cu metabolism accelerat (rozatoare de exemplu)

Comment

Eu nu sunt de parere, asa cum zic unii ca astea ar fi semnele sfarsitului, eu cred ca daca e sa vina, va fi un BUM si gata, nu asa cu semne ale veniri lui, asta e doar o mica "rarire a speciei"
                sigpic

Comment

Pasarile de la noi "s-au imbatat"" iar cele din afara au murit de frica artificiilor. Mah nene, ei chiar nu-si dau seama de ridicolul situatiei?
                  Mai plauzibil suna HAARP, teste de arme neconventionale, psihotronica, microunde, etc. Poluarea nu prea ar avea legatura in context: in special pasarile din Suedia prezentau traume interne severe.

PS: Daca planeta ar fi in spatele acestor fenomene (si are o probabilitate mai mare decat ideea unor pasari moarte de frica), am imbulinat-o
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nope, ca noi traim pe planeta. Ele au fost in aer.

Comment

si eu sunt de parere ca e HAARP la mijloc. si s-ar parea ca misterul pasarilor si pestilor morti ar fi cauza folosirii acestor arme care ataca doar ADN-ul anumitor organe.
                      S-ar parea ca e un proiect mai vechi de al lui Hitler (care voia doar o singura rasa) dar care a fost readus, cred, de catre cei care conduc lumea acum.
                      Last edited by mike26ro; 12 January 2011, 13:03.

Comment

Deci, ne ia gaia? Eu zic ca nu (inca).
                        Daca cumva va roade sa cautati pe goagal, veti afla cu surprindere ca:
                        1. periodic se intampla asa ceva, din cauza deplasarii polilor magnetici ai Terrei
                        2. variatiile pe care le manifesta periodic Gulf Stream-ul provoaca aceleasi probleme speciilor migratoare
                        Si discutia o putem continua, dar astea mi le amintesc acum.

Comment

o sa ma duc la locul faptei sa elucidez misterul, revin cu informatii calde mai tarziu
                          sigpic

Comment

Ai grija sa nu te "intoxici" cu alcoolul din borhot ))))
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

concluzia e simpla. Graurii beti de morti, ciorile de foame. Am vb cu un amic care sta in zona si mi-a zis ca in fiecare an iarna mor o gramada de ciori in parc asa ca nu e nimic anormal.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google