Misterul Pasarilor Moarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cu privire la betia pasarilor...stiu ca de exemplu gastele daca se imbata nu mor, stau lesinate pana se trezesc!

stiu ca e normal sa moara asa "in grup" dar e ciudat ca sunt filmulete in care pica din cer mai multe odata! aici am eu semne de intrebare!
    Oricum nu cred ca este un semn ca vine sfarsitul ....ma gandesc ca e mana omului aici, nu vreau sa ma gandesc la faptul ca schimbarile de poli sau alte influente ale planetei sunt de vina!

Comment

PAU e de vina ma. Trebuie gonit din oras si batut cu pietre.

Si daca ar veni Sfarsitul, crezi ca si'ar bate cineva capu' sa ne anunte? Vine si gata, papapapapa!
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

am vorbit acum cu un amic de la 3 strazi mai jos si mi-a zis ca acum 2 saptamani a varsat nevasta unui vecin de-al lui cam 200 kile de palinca ceva tare in mare....
        iar cu privire la pasarici... vreun grup de hippie care au stat sub copac au ars niste papirete..
        sigpic

Comment

grauri aia or fi fost in coma alcolica si nu au mai scapat
          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Eu cred ca Basescu, Boc si Elena Udrea sunt de vina... sa-l aducem pe Vadim Tudor la putere ca sa ne scape! Hoootiiii, Limbriciiiii!!!

Comment

Am urmărit cu un interes deosebit probleme şi concluziile expuse de dvs. şi după nenumărate scenarii, am ajuns la concluzia că păsările într-adevăr au murit din cauza decesului mortal cauzat de întreruperea funcţiilor vitale.
              Deci nu faceţi scenarii de genul "2012" sau HAAR. Fiţi obiectivi şi calculaţi. Acum o să mă duc să mă uit la OTV să mai văd actualităţile ................
              Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
              sigpic

Comment

Am calculat: cica e din cauza gaurii negre din centrul galaxiei. Steven Hawking se ocupa de relatia cu presa.
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

se aude ca au mancat ficatei de melc si le-a cazut greu la stomac...au facut pancreatita si la revedere!

Comment

de acum sa avem grija cu alcoolul sa nu decedam si noi precum graurii
                    sigpic
                    LOGAN CLUB BARLAD
                    http://www.youtube.com/watch?v=evLW9JAIMCc

Comment

perturbatii ale campului electromagnetic ... dupa cum unii dintre noi stim, pasarile in general navigheaza dupa campul electromagnetic al pamantului, mici ioni din creierul lor se aliniaza cu reperele magnetice ale planetei ... orice deviatie ii poate idsturba serios

si dupa cum stim cu totii, polii nostrii se deplaseaza, insensibil pentru noi
                      sigpicMy ride

Comment

A stranutat Chuck Norris, de s-a ales praful de tot.

Comment

Originally posted by PCH View Post
                          Ce parere aveti despre "evenimentele" din ultimele zile in care ploua cu pasari si lilieci morti pe mai toate continentele!
                          Am inteles ca la tarmurile Australiei dar si in Noua Zeelanda au aparut mii de pesti morti!
                          Care sa fie cauzele? E destul de ciudata treaba...sa le otraveasca cineva voit?

PCH ai grija sa nu inceapa si la caini treaba asta ca esti in pericol
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

stiam ca porumbeii navigheaza in mod special cum ai spus tu Deluxe! sa fiu sincer nu cred povestile cu "au baut tuica sau au mancat KFC"

nu e problema GMV-ule la caini, doar animalele care nu au un coeficient al inteligentei marit pot fi afectate, in pole position fiind ovinele!

Comment

2012 is coming

Comment

ascude-te in pivnita logane, cum ai facut si la eclipsa din 1999!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google