Misterul Pasarilor Moarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce se poate intampla mai rau decat sa iti intre prin parbriz si sa iasa prin luneta?
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
      @WeeD limita pe autostrada este de 120 km/h ;), la viteza asta nu se intampla nimic
      mai citeste legea )

iara reapare gripa porcina si aviara?)

Comment

Originally posted by retro 590 View Post
        Ce se poate intampla mai rau decat sa iti intre prin parbriz si sa iasa prin luneta?
        Asta ar fii chiar demna de desene animate ar trebui sa fii ghinionistul ghinionistilor sa ti se intample asa ceva

Comment

Pai daca vine sfarsitul lumii sa ieftineasca dracului benzina, sa dea Boc pensii nesimtite la toti, ajutoare sociale de cate 2000 euro de persoana iar alora care muncesc, sa le mai dea ... inca un job!

Comment

Anul acesta au fost explozii solare neobisnuite. Nu stiu ce sa zic dar cred ca le afecteaza fiind mai expuse acolo sus . Pestii or fi murit din aceeasi cauza ?

Comment

sunt si explozii solare obisnuite?! au fost explozii solare si punct. nu cred ca o cioara sau un liliac zboara atat de sus cat sa fie ucisa de efectele directe ale unei explozii solare!

Comment

Exploziile solare pe 2010 au fost cele mai puternice din ultimi 10 ani (cel putin) si afecteaza tot ce inseamna viu, indiferent daca le resimtim efectele sau ba. Efectele lor corelate cu nivelul tehnologic si gradul de poluare este greu de anticipat PLUS ca autoritatile nu spun nimic din motive de a nu crea haos.
                Exista o probabilitate asa cum exista probabilitatea sa fi fost anumite teste. Cititi despre psihotronica, arme de radiofrecventa si testele armelor neconventionale (lucru stipulat in Tratatul de la Varsovia - anii '70) . Va dati seama la ce nivel e acum "treaba"
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by JREwing View Post
                  Abia acum se mediatizeaza intens un fenomen care se petrece aproape periodic, din cauza ca ne apropiem de 2012, anul in care - zice-s-ar - ne va lua dracu' cu-ai lui copii cu tot.
                  Eu zic ca e o alta intoxicatie a maselor.
                  eu sunt sigur de apocalipsa,aici ai confirmarea http://smoaramata.gameland.ro/?p=2999&cpage=1

Comment

Originally posted by amitaf View Post
                    eu sunt sigur de apocalipsa,aici ai confirmarea http://smoaramata.gameland.ro/?p=2999&cpage=1
                    Asta e dovada clara si incontestabila a "Apocalipsei din 2012".
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

"Privegheaţi, deci,
                      că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru. Însă aceea să cunoaşteţi că, de-ar şti stăpânul casei la ce strajă
                      din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul
                      în care nu gândiţi, Fiul Omului va veni (Matei 24, 36–44, vezi şi v. 45–51)."
                      Daca tot vine sfarsitul lumii va rog sa faceti un teledon pe forum si sa-mi platiti si mie ratele la masina, o sa zic bogdaproste si o sa ma rog pentru voi...

Comment

terminati frate cu sfarsitul lumii.....cred ca asta e de cand lumea! va dati seama ce ar insemna asta? ce aglomeratie ar fi la poarta raiului! si acolo sa stau la coada?! ))

oricum, ceva se schimba, planeta asta nu ne mai tine mult asa, stim doar sa o exploatam la maxim si sa ne batem joc!

Comment

lasa ma vere ca tu nu stai la randu de oameni ..tu stai la cel de animale )) ( pentru cine nu stie noi doi suntem veri ) ...

Va e frica de moarte sau mi se pare mie ?))

Comment

Cum ai stat la mici la coada cand am fost la Tulcea o ora juma' pentru logănimea din Bucuresti, o sa rezisti si atunci. Sa speram ca nu-ti vei lua teapa si cu locurile-n Rai precum treaba cu micii, sa se termine locurile cum s-au terminat micii taman' la tine)))). Mai stateai si-n canicula aia..
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

)))))))))))))))))

Comment

hai ma ca nu era canicula! era chiar bine afara, plina primavara!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google