Ce se poate intampla mai rau decat sa iti intre prin parbriz si sa iasa prin luneta?
Misterul Pasarilor Moarte
Collapse
X
-
-
Exploziile solare pe 2010 au fost cele mai puternice din ultimi 10 ani (cel putin) si afecteaza tot ce inseamna viu, indiferent daca le resimtim efectele sau ba. Efectele lor corelate cu nivelul tehnologic si gradul de poluare este greu de anticipat PLUS ca autoritatile nu spun nimic din motive de a nu crea haos.
Exista o probabilitate asa cum exista probabilitatea sa fi fost anumite teste. Cititi despre psihotronica, arme de radiofrecventa si testele armelor neconventionale (lucru stipulat in Tratatul de la Varsovia - anii '70) . Va dati seama la ce nivel e acum "treaba"In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by JREwing View PostAbia acum se mediatizeaza intens un fenomen care se petrece aproape periodic, din cauza ca ne apropiem de 2012, anul in care - zice-s-ar - ne va lua dracu' cu-ai lui copii cu tot.
Eu zic ca e o alta intoxicatie a maselor.
Comment
-
Originally posted by amitaf View Posteu sunt sigur de apocalipsa,aici ai confirmarea http://smoaramata.gameland.ro/?p=2999&cpage=1Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
"Privegheaţi, deci,
că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru. Însă aceea să cunoaşteţi că, de-ar şti stăpânul casei la ce strajă
din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul
în care nu gândiţi, Fiul Omului va veni (Matei 24, 36–44, vezi şi v. 45–51)."
Daca tot vine sfarsitul lumii va rog sa faceti un teledon pe forum si sa-mi platiti si mie ratele la masina, o sa zic bogdaproste si o sa ma rog pentru voi...
Comment
-
terminati frate cu sfarsitul lumii.....cred ca asta e de cand lumea! va dati seama ce ar insemna asta? ce aglomeratie ar fi la poarta raiului! si acolo sa stau la coada?! ))
oricum, ceva se schimba, planeta asta nu ne mai tine mult asa, stim doar sa o exploatam la maxim si sa ne batem joc!
Comment
-
Cum ai stat la mici la coada cand am fost la Tulcea o ora juma' pentru logănimea din Bucuresti, o sa rezisti si atunci. Sa speram ca nu-ti vei lua teapa si cu locurile-n Rai precum treaba cu micii, sa se termine locurile cum s-au terminat micii taman' la tine)))). Mai stateai si-n canicula aia..
Comment
Comment