Ajutor Descriere Exemple FEMM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor Descriere Exemple FEMM

Vă salut!

Întâi de toate, vreau să le urez tuturor loganiștilor un sincer și călduors "La mulți ani!" pentru anul acesta. Acum să revin la subiect... bănuiesc că sunt câțiva printre voi care ați lucrat în FEMM sau în programe asemănătoare ce rezolvă probleme de (electro)magnetism și electrostatică. Ei bine, atunci probabil știți că FEMM-ul oferă spre studiu 12 exemple de magnetostatică (.fem), 2 de electrostatică (.fee) și așa mai departe, exemple pe care eu trebuie să le exemplific într-un referat (14 în total, cele 12 .fem și 2 .fee). Am rezolvat cu analizarea lor, cu trasarea diferitelor grafice și cu calculul integralelor cerute, însă nu prea-mi dau seama ce reprezintă fiecare exemplu în parte ca piesă fizică... și trebuie să trec și detaliile astea. Momentan, singurele cărora le-am dat de cap sunt RadialMagneticBearing și TEAMProblem. Acum vine și rugămintea mea față de voi: mă puteți ajuta cu câteva descrieri micuțe (~5 rânduri) pentru celelalte exemple rămase? Dacă nu aveți programul și aveți nevoie de informații suplimentare, print screen-uri, orice, vă stau la dispoziție. Problema e că e cam urgent, mâine fiind nevoit să mă prezint la facultate cu ele făcute (m-a respins profu' azi tocmai din cauza asta)!
    Vă mulțumesc că v-ați obosit să citiți cele înșirate și totodată vă mulțumesc anticipat pentru eventuale răspunsuri!
    O seară plăcută!

Eine Runde Nordschleife mit Walter Röhrl

Se poate închide, mulțumesc! Am făcut rost.

Comment

Salut Flavius.
      Ma bucur ca ai facut rost.Eu unul nu prea stiu ce ai spus tu acolo
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Salut și mulțumesc, Augustin! Da, într-adevăr, bine că am rezolvat... era cam nașpa treaba, n-am văzut așa prof pretențios de când mama m-a făcut.
        Multă sănătate și s-auzim de bine!

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google