Alt Display Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aia nu inseamna "alt display". inseamna un alt controller, cu alt dispaly, softeala, rewiring...chiar in primul filmulet din linkurile lui nicu ala zice ca pune la dispozitie schema si codul sursa. adica softeala. de la ce, daca n-a facut decat sa inlocuiasca un lcd?
    daca-ti spun pretul pt o modificare de-asta de design la un bord, sa iasa lucrare profi si s-o poti industrializa, s-o vinzi la doritori, cazi pe spate si ramai fara aer. iti mai iei o masina, cu bord de care vrei tu, o sa-ti treaca de modificari.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

binenteles ca o sa trebuiasca alt soft, dar am zis, un baiat pricepul il poate face, insa asa cum spui si tu, cu costuri enorme!
      sigpic

Comment

toate informatiile de care ai nevoie deja sunt pe pcb ;eu zic ca nu e enorm de implementat un soft care nu face decat sa preaia o informatie si sa o afiseze,in plus se mai pot adauga altele pe langa cele deja existente

Comment

Eu la Corolla am o gramada de informatii la CB,in 3 ani si 80000,nu cred ca am umblat de 5 ori acolo,din care de 3 ori la consumul mediu.Pe langa ce afiseaza acum Logan-ul, ce alte informatii importante, mai pot fi afisate ?
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by catalinnyk View Post
            mai bine te chinui sa schimbi ceasurile si sa pui de la alta
            de la ce masina sunt? foarte frumoease...
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
              Eu la Corolla am o gramada de informatii la CB,in 3 ani si 80000,nu cred ca am umblat de 5 ori acolo,din care de 3 ori la consumul mediu.Pe langa ce afiseaza acum Logan-ul, ce alte informatii importante, mai pot fi afisate ?
              temperatura pe afara ,inauntru ,nivelul nasului,ca nu mai ai lichid de parbriz,lungimea .... eu nici pe asta de pe tigaie nu l-am butonat ,decat la inceput.acum deja e o chestie banala,pierdere de timp.deh romanu' vrea televizor cu butoane sa arate ca la HAUDI usi deschise si alte rahaturi inutile.acum nu poti sa faci nimic in gustul omului mai ales daca e dispus sa dea bani pe gadgeturi.e coool!
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Daca vreti informatii complete,cumparati o deasta http://www.ebay.com/itm/ELM-327-OBD2...item19cb79416c cuplata la o tableta cu android,sau un smart si rezolvati problema .
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Interesant ar de schimbat bordul cu totul....sau masina eventual....!
                  Last edited by misu13; 4 February 2012, 09:31.

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                    Daca vreti informatii complete,cumparati o deasta http://www.ebay.com/itm/ELM-327-OBD2...item19cb79416c cuplata la o tableta cu android,sau un smart si rezolvati problema .
                    o alternativa desteapta, n.am citit detaliile, dar presupun ca se conecteaza la mufa obd, nu?
                    sigpic

Comment

da asta chiar e misto ,sau cel putin e fara improvizatii,fara alte lipituri.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Iti montezi un bord deasta de ATV , iti da toate informatiile de care ai nevoie
                        Captain of the black pearl

Comment

Eu zic ca e mai interesanta chestia asta.Daca o merge la logan?

sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                            o alternativa desteapta, n.am citit detaliile, dar presupun ca se conecteaza la mufa obd, nu?
                            Da si comunica cu o tableta,smartphone,iPhone, etc, prin bluetooth.Cel mai interesant si bine facut, este softul pentru android si iPhone,se poate folosi si pe simbian http://www.youtube.com/watch?v=ikwT6...eature=related Si uite asa aveti un display cu toate informatiile. Se gaseste si in Romania de la 100 la 160 roni.
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

frumoasa teaba asta :iti incorporesi o o tableta si ai tot ce vrei.

Comment

si stie toate tipurile de ecu? sau e doar pt anumite masini?
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google