Alt Display Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cand se limpezeste vremea,probez eu una pe Logan,cu Torque pe Android.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Nu merge la Logan, ELM 327 Bluetooth,cel putin eu nu am reusit.Am incercat cu Torque pe o tableta cu Android, cu Rev 2 Lite si Fuzzy Car pe iPhone4.La mine pe Corolla si la un Passat 2006 2,0d ,merge beton.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

pt ca loganul nu e pe can-bus si scula aia desteapta nu stie protocoale pre-istorice gen k-line si pe apple sau samsung ii doare-n coor de logan, ca sa dezvolte aplicatii pt ele. ca si cum vw s-ar chinui acum sa dezvolte metode de reducere a consumului pt skoda s100...
        asa ca revenim cu picioarele pe pamant, la un atmel sau pic, doua-trei mux-uri, niste registre de deplasare sau un display cu controller incorporat, caruia sa-i trimiit datele serial sau paralele si sa desenezi si floricele pe el, daca vrei.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Elm 327 merge si pe K-line, nu doar pe CAN.
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

e cam primitiv loganu in materie de electronica
            asta am zis si eu cateva posturi mai in spate cu arduino ;mai faci un super mario cand mai incalzesti motorul

Comment

@fane: inseamna ca n-are baza de date full, sa cunoasca si sirius3132. poate ca pe aia de la apple chiar ii doare-n cot de logan
              @romeo: avantajul acelui "cam primitv" e ca nu esti abonat la service ca bmw x5, care e "super evoluat" din pct de vedere al electronicii, dar degeaba.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

hai sa facem din televizorul diamant 132 un LED TV

Comment

se poate in oarece masura, destul de mare. dar nu renteaza din punct de vedere economic.

Comment

eu aveam un elm care mergea pe logan, si elmscanul si interfata elm cu scanxl etc.
                    Maine primesc o interfata de aia cu buletooth si o sa o incerc sa vad daca merge la mine,sau poate merge la clio.
                    In principiu,testerele astea sunt generice, ar trebui sa mearga pe orice masina ce are standard OBDII,nu conteaza ce ECU e.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

daca noi vorbim amandoi la telefoane nokia 5110, dar unul in finlandeza si unul in congoleza, crzi c-o sa ne intelegem? nokia5110=obd2, eu=sirius 3132, tu=scula de bord digital. fara un translator (harta de decodare a telegramelor), va fi greu sa aflam cum ne cheama.

Comment

Eu vreau un display care sa-mi arate cate calorii ard la un drum cu masina si eventual cat am slabit, vreau sa vad daca ard mai multe calorii la un drum de Bucuresti decat la unul de Iasi. Si mai vreau sa stiu si cate calorii ard atunci cand ii injur la volan pe aia care stau cu ochii in bord in loc sa vada pe unde merg.

Comment

am verificat interfata elm cu buletooth pe logan , si merge . O sa atasez si o filmare.
                          Telefonul este samsung galaxy S , cu android 2.3.4 ,am folosit torque pro.
                          Primul lucru care l am facut a fost sa intru la buletooth, sa caut interfata, sa imperechez telefonul cu ea, codul folosit a fost 1234 , nu 6789 cum scrie la alte interfete.Dupa ce am imperecheat,am intrat in torque si s-a conectat automat.
                          uite si un filmulet
                          Pe final am oprit motorul si am pus contactul doar si ma jucam cu pedala sa vad ce citeste de la pozitia clapetei.
                          Nu va lasati pacaliti de zona rosie de la turometru,nu e diesel, e benzinar,dar asa am primit si eu folia alba
                          Attached Files
                          Last edited by Cristi_Xp; 13 February 2012, 16:20.
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu am incercat cu una ca asta,o vede telefonul dar nu primeste nici un fel de informatie de la masina,tot cu pin 1234 a mers.La Corolla si Passat a mers imediat.
                            Attached Files
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Ce versiune de android ai pe tableta?

Abia astept sa ajunga jucaria la mine Cristi, si sa treaca zapada

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                                Eu am incercat cu una ca asta,o vede telefonul dar nu primeste nici un fel de informatie de la masina,tot cu pin 1234 a mers.La Corolla si Passat a mers imediat.
                                pai tot de aia e si asta ca sunt clone facute de chinezoi,nu sunt elm de fapt original,am citit undeva ca problema ar fi versiunea de android ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google