Alt Display Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alt Display Pe Logan

s.a gandit cineva la asa ceva?
    eu da
    ma gandesc daca se poate adapta un alt display la ceasurile de logan, care sa nu necesite mari schimbari, mai exact sa aiba dimensiunile celui original si sa se potriveasca pe conectorii, buretelului ala, asteptam indrumari de la cunoscatori
    sigpic

alt display care sa faca ce altceva decat asta de-acum? sa aibe alte culori, alte semne,, detaliaza !? in principiu daca nu are controller si banuiesc ca nu are, display-ul care n-are 9 bare pt apa si carburant iti va arata avioane si-n loc de kilometrii iti va arata masini cu usa deschisa sau mai stiu ce aberatii, in functie de masina de pe care l-ai dat jos. zi ce vrei sa obtii de fapt, poate e o chestie simpla sau chiar facuta deja de altii.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

vreau sa obtin un display in genul masinilor mondene, ca asta al nostru e invechit, eu ma mir cum de l.au pus si pe asta, ca puteau sa.l puna pe ala care e pe clio, vivaro, trafic, etc si mai economiseau ceva, dar hai sa lasam asta ca le dam idei celor de la dacia.
      deci asta intreb, daca se poate pune un alt display de pe o alta masina. binenteles cu aceleasi functii.
      sigpic

Comment

se poate mecanic, electric nu va functiona, pt ca alt display are alte celule active la pinul 23, sa zicem, din mufa aia cauciucata si clar ca un display care are celule definite sa-ti arate o mata izbita de-un tren, nu va sti sa-ti afiseze cum cade marul din copac. ce vezi tu pe display sunt niste celule predefinite, nu le poti lua cristalele si sa le aranjezi sa arate altceva. e ca si cum i-ai spune "sezi" unui caine din japonia, sau ii faci cadou unui japonez un caine dresat in ungureste...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

am cam inteles, daca mai stie cineva ceva...
          sigpic

Comment

sa stie ce? parca astepti sa-ti zica cineva ca se poate...bine, se poate, n-am vrut eu sa te las sa-ti tunezi masina...
            serios, ce vrei tu nu merge. poti sa ma crezi pe cuvant, intamplator jobul meu e sa intretin echipamentul care testeaza borduri de jaguar, land rover, ford...
            sau poti sa speri in continuare la raspunsuri favorabile, dar iti garantez ca fara modificari majore, mers chiar pana la inlocuirea completa a clusterului de bord, nu se poate.

Comment

ok, acum m.am lamurit definitiv
              ps: ce e ala cluster (nu te gandi ca am tinut minte denumirea, am dat copy-paste)
              sigpic

Comment

meter-cluster e denumirea data ansamblului ceasurilor de bord. in principiu cluster e un asnsamblu de "ceva", iar meter e instrument de afisare, gen manometru, vitezometru, termometru, chestii tip "ceas". meter-cluster e grupul de instrumente din bord.
                Last edited by Seba; 16 January 2011, 01:57.

Comment

multumesc de explicatie, am mai invatat ceva ;)

ps: se poate inchide!
                  Last edited by nicu_rcn; 16 January 2011, 01:56. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

daca tot nu s.a inchis am revenit cu cateva exemple:
                    http://www.ivica-novakovic.from.hr/MotorCycle%20Computer%20Board%20with%20Nokia6280%20lcd-eng.htm

This homemade onboard computer allows you to see actual/average consumption and speed, rpm and the injection lenght on a 1st stroke (debug feature). Odometer...

sigpic

Comment

Interesant... cati cai da?

Comment

mai bine te chinui sa schimbi ceasurile si sa pui de la alta
                        Attached Files
                        Last edited by catalinnyk; 2 February 2012, 20:35. Reason: pt poza
                        sigpic

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                          Interesant... cati cai da?
                          ma fac ca nici n.am vazut postul tau :P

Originally posted by catalinnyk View Post
                          crezi tu ca at fi mai simplu?
                          "sistemul" cred ca un baiat mai priceput (gen fratello) il face!
                          Last edited by nicu_rcn; 2 February 2012, 20:37. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

Originally posted by catalinnyk View Post
                            Asa ceva ar fi de vis

Comment

poti pune ,solutii se gasesc ,''arduino'' cu display grafic lcd ;faci un tetris cand mai incalzesti motaru'

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google