Jurnal De Bord: Mini-VRN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jurnal De Bord: Mini-VRN

Salut,

E greu cu criza asta domne, "benzinele e scumpe, taxili e scumpe, pesili de ciuning e scumpii"!
    Asa ca m-am reprofilat temporar pe tunat machete: m-am hotarat sa-mi recreez masina la scara 1:43.
    Pentru cei care n-au vazut versiune la scara 1:1, poze gasiti pe thread-ul meu:

In acest scop, am cumparat doua machete: un Prestige si un MCV. Cum masina mea are bara de MCV, sigura posibilitate a fost sa o tai de pe un MCV si s-o atasez pe modelul de berlina. In plus, am furat si oglinzile de la MCV, modelul la scara 1:43 de Prestige are oglinzi mici, nu de MCV
    Enkei n-am gasit la scara 1:43, dar am gasit niste jante de raliu de Peugeot care seamana destul de mult:

Asa arata masina dupa ce am dat jos vopseaua de pe ea cu acetona si am atasat bara de MCV:

Intrebare: unde gasesc un code ce culoare pentru Gri Comete sau de unde cumpar?
    sigpic
    ^Logan turbat (WIP)^

Bafta la tunat machete,nu ai cautat la reprezentanta dacia sau la policolor?
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Mergi in Vitan la magazinele Policolor sau DuPoint. Au acolo.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

N-am cautat inca nicaieri, voiam doar sa stiu pe unde as putea cauta. Mersi de sfat!
        sigpic
        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

pune mai multe poze si zi te rog cat te-a costat prestigeul...o faci tot asa low ? :> ii pui 16v ?)))
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Macheta de prestige am luat-o la un schimb. Nu mai tin minte cat valora.
            Da, in final macheta va fi "trantita", doar se vrea replica a versiunii reale ;)
            16v presupun ca avea de la inceput, asa scria pe emblema din spate :p
            Singura problema e ca o data cu vopseaua, s-au dus si emblemele. O sa trebuiasca sa vad unde naiba pot printa embleme asa mici pe autoadeziv...
            sigpic
            ^Logan turbat (WIP)^

Comment

a`ti luat boala de la mine ma )
              se vede ca iarna se cauta de treaba

Comment

Vopsea gasesti in Selgros...la Sray...au diferite culori de la Dacia...eu am luat ceea ce vezi in pozele de mai jos...evident culoarea care m-a interesat.
                Un sfat...cand vopsesti vopseste de la distanta in straturi foarte subtiri...macheta are acele nervuri si daca se incarca cu vopsea arata nasol...am incercat si eu sa vopsesc o macheta si am dat rasol.
                Succes si rabdare si tutun...e o treaba migaloasa.
                Attached Files
                sigpic

Comment

Mersi mult. Un spray ar fi perfect ca sa nu ma chinui cu pistolul dar daca vopseaua e prea groasa, mai bine iau ceva la cutie ca sa pot s-o diluez cum vreau eu.
                  De exemplu, liniile de me macheta arata destul de bine cand e curatata asa, dar cu vopseaua originala, aratau destul de "inecate"
                  sigpic
                  ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Tocmai de aia am zis sa dai cu spray de la distanta si in straturi foarte subtiri.
                    sigpic

Comment

Cum ai curatat vopseaua cu acetona ca eu am frecat de-mi a venit rau si degeaba , ma batea gandul sa incerc cu smilgher de apa f fin dar imi e sa nu stric proeminentele (semnal lateral , bandourii) ?
                      sigpic

Comment

Eu am pus mai multa acetona intr-un lighenas de aluminiu si am lasat macheta in el pana s-a exfoliat vopseaua (cam 10-20 minute).
                        sigpic
                        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Aham deci nu ai frecat asa ca nebunu cum am facut eu si degeaba
                          sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Vopsea gasesti in Selgros...la Sray...au diferite culori de la Dacia...eu am luat ceea ce vezi in pozele de mai jos...evident culoarea care m-a interesat.
                            Un sfat...cand vopsesti vopseste de la distanta in straturi foarte subtiri...macheta are acele nervuri si daca se incarca cu vopsea arata nasol...am incercat si eu sa vopsesc o macheta si am dat rasol.
                            Succes si rabdare si tutun...e o treaba migaloasa.
                            scuzati de off domnilor, dar daca iau un spray de ala e bun pentru portbagaj ? la masina, nu macheta sau iese naspa ? sau pentru bara ?
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Off si eu ...iese naspa...spray-ul nu are jetul la fel ca pistolul si nu vei reusi sa acoperi uniform toata bara...pentru o macheta...o oglinda ...o pleoapa...un bandou merge...dar mai mult nu.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google