Jurnal De Bord: Mini-VRN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un mic update:
    Metaul machetei nu e foarte uniform dpdv al culorii asa ca am i-am dat un strat de grund de machete (Tamiya White Primer) ca sa vad unde mai trebuie finisat.
    Au aparut mici imperfectiuni pe alocuri, imperfectiuni pe care le-am eliminat cu niste smirghel.

Planuiam maine sa ma duc in targul Vitan sa caut un spray de vopsea dar la cum e vremea afara nu merita, mai astept.
    sigpic
    ^Logan turbat (WIP)^

Comment

In sfarsit mi-am facut curaj sa ma duc in Vitan sa-mi iau spray. Am gasit exact ce-mi trebuia: gri comete, cod Renault KNA.

Am dat doua straturi pana acum. Mai am de dat mai atent la imbinarea portbagajului cu bara spate, dupa care o s-o polishez putin si ii aplic un strat de lac auto
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Dupa un an de zile mi-am facut timp sa mai lucrez la macheta. O lasasem balta dupa ce ultima oara cand am incercat sa vopsesc stalpii cu negru mat am folosit banda adeziva sa izolez stalpii. Totul bine si frumos pana cand am dat jos banda cu tot cu vopseaa de pe usi
        Asa ca am luat-o de la 0: curatat tot cu acetona, 2 straturi de grund, 2 straturi de vopsea, 2 straturi de lac.
        Roti la 1:43 sa semene cu Enkei-urile n-am gasit inca, asa ca masina ramane cocotata stock pe moment.
        Attached Files
        sigpic
        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

foarte interesant ! ... felicitari !
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Subscriu pe Dany. Dar...rotile astea sunt imense )
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

M-am inspirat si eu putin de la tine
              Attached Files
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

mi-am facut si eu 2 machete dupa original
                Attached Files

Comment

Aia mare e inca in lucru da' asta mica e gata multumita unui set de roti de la Sprint43. Or fi ele Speedline dar seamana destul de bine cu Enkeiurile
                  O sa revin cu poze mai clare.

PS: da, geamurile sunt putin "cazute". O sa curat macheta si o corectez atunci...
                  sigpic
                  ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google