Culoare Etrieri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi mi-am schimbat discurile de frana si placutele si daca tot am umblat la roti am dat si un spray rosu pe etrieri si pe discurile de frana ca sa nu-mi mai rugineasca marginile pe care nu calca placuta.
    Attached Files
    My ride

Comment

eu as face si etrierii si jantele gold subaru. de fapt asa le-am facut. o sa postez niste poze maine seara.

Originally posted by Mr.Sebi View Post
      Azi mi-am schimbat discurile de frana si placutele si daca tot am umblat la roti am dat si un spray rosu pe etrieri si pe discurile de frana ca sa nu-mi mai rugineasca marginile pe care nu calca placuta.
      si mai tine frana ?! n-am mai vazut pana acum...
      Last edited by B997NDL; 29 April 2012, 00:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Scuza-ma dar este o gluma cu vopsitul discurilor ?

Comment

vopseaua de pe discuri se va duce la primele cateva frane, nu conteaza ca a dat si pe disc,doar ca a facut risipa de vopsea.
          si acum revenind la rares...orice vopsea se potriveste bine la culoarea si jantele alea din poza cu masina pe care ai pus'o. eu unul as fi facut orange (imi place mult culoarea) eu o parere personala
          Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

wow ! ce vopsea ai folosit ? sper ca rezista macar la 500 grade. altfel la 3 frane mai zdravene vei obtine doar fum de vopsea arsa

P.S.

cea mai buna vopsea pentru etrieri mi se pare Sinto 800*

in mod normal se foloseste la evacuari. are are o priza incredibila pe aproape orice suprafata, mai ales metalica si este gandita sa disipe caldura
            vopseaua asta e atat de buna incat evacuarile vopsite cu ea nu se sudeaza. este atat de rezistenta pelicula incat trebuie indepartata inaintea sudurii
            se gaseste neagra, argintie sau alba.
            Last edited by alessandro; 29 April 2012, 14:02.

Comment

nu stiu ce firma este dar e conceputa speciala pentru etrieri. cat despre tinutul franelor bineinteles ca tin. atata timp cat la franare se subtiaza ziscurile care sunt metalice logic ca la prima franare se va duce si vopseaua de pe discuri....scopul vosirii discurilor a fost ca atunci cand voi frana prima data sa se curete vopseaua de pe zona discului unde calca placuta iar in rest sa ramana vopsit discul pentru a nu rugini. ceea ce s-a si intamplat. sper sa reziste vopseaua pe disc ca sa nu mai rugineasca in zona prezoanelor si pe buza exterioara. cat despre mirosul de vopsea arsa nu e cazul nu a mirosit deloc a nimic, discul s-a curatat la prima franare si franele tin excelent (discurile sunt noi, la fel si placutele)
              My ride

Comment

ingenios bravo
                sigpic

Comment

Originally posted by rares.13rrs View Post
                  asta e masina, astea sunt culorile disponibile.
                  eu nu ma prea pot hotara asa ca astept pareri.
                  eu ma gandeam la "gold" dar din ceea ce se vede in imagine, numai gold nu e.
                  poate ne ajuta cineva cu o poza mai asemanatoare de culorile reale.
                  ti-am promis ieri ca postez poze cu jantele si etrierii gold
                  pozele sunt slabute ca sunt facute cu o camera antica de numai 4 megapix
                  Attached Files

Comment

jantele sunt TSW razor dar n-am gasit capace. ca sa nu ma ia lumea la 11 m. nu sunt borbet

Comment

@ mr sebi

Nu sunt foarte convins ca la prima incalzire serioasa a franelor vopseaua aia va rezista pe disc
                      discul poate atinge si 4 5 sute de grade.

Sent from my XT311 using Forum Runner

Comment

voi vedea in timp daca rezista...eu am incercat iar in cazul in care se duce vopseaua, singura pierdere ar fi culoarea irosita pe discuri...
                        My ride

Comment

Eu auzeam la băieţi că au dat cu vopsea normală şi a ţinut, nu prea mult, vreun an, dar nu dispăruse de tot.
                          Aici vorbind despre o vopsea cât de cât cu pretenţii probabil o să ţină. Depinde şi cum mergi cu maşina, la un mers normal nu se încinge aşa tare că nu eşti la curse.
                          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

eu am vopea dinaia de calorifere la 9 lei cutia, si sta teapana de 2 ani pe discuri ... ce am mai dat eu cu diverse chei si s-a ciobit, in rest sta foarte bine acolo
                            sigpicMy ride

Comment

vopseaua aia de calorifer nu e ca un email ?

Comment

powergreen e parerea mea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google