Azi mi-am schimbat discurile de frana si placutele si daca tot am umblat la roti am dat si un spray rosu pe etrieri si pe discurile de frana ca sa nu-mi mai rugineasca marginile pe care nu calca placuta.
Culoare Etrieri
Collapse
X
-
eu as face si etrierii si jantele gold subaru. de fapt asa le-am facut. o sa postez niste poze maine seara.
Originally posted by Mr.Sebi View PostAzi mi-am schimbat discurile de frana si placutele si daca tot am umblat la roti am dat si un spray rosu pe etrieri si pe discurile de frana ca sa nu-mi mai rugineasca marginile pe care nu calca placuta.
Comment
-
Originally posted by Mr.Sebi View PostAzi mi-am schimbat discurile de frana si placutele si daca tot am umblat la roti am dat si un spray rosu pe etrieri si pe discurile de frana ca sa nu-mi mai rugineasca marginile pe care nu calca placuta.
Comment
-
vopseaua de pe discuri se va duce la primele cateva frane, nu conteaza ca a dat si pe disc,doar ca a facut risipa de vopsea.
si acum revenind la rares...orice vopsea se potriveste bine la culoarea si jantele alea din poza cu masina pe care ai pus'o. eu unul as fi facut orange (imi place mult culoarea) eu o parere personalaTraim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!
Comment
-
P.S.
cea mai buna vopsea pentru etrieri mi se pare Sinto 800*
in mod normal se foloseste la evacuari. are are o priza incredibila pe aproape orice suprafata, mai ales metalica si este gandita sa disipe caldura
vopseaua asta e atat de buna incat evacuarile vopsite cu ea nu se sudeaza. este atat de rezistenta pelicula incat trebuie indepartata inaintea sudurii
se gaseste neagra, argintie sau alba.Last edited by alessandro; 29 April 2012, 14:02.
Comment
-
nu stiu ce firma este dar e conceputa speciala pentru etrieri. cat despre tinutul franelor bineinteles ca tin. atata timp cat la franare se subtiaza ziscurile care sunt metalice logic ca la prima franare se va duce si vopseaua de pe discuri....scopul vosirii discurilor a fost ca atunci cand voi frana prima data sa se curete vopseaua de pe zona discului unde calca placuta iar in rest sa ramana vopsit discul pentru a nu rugini. ceea ce s-a si intamplat. sper sa reziste vopseaua pe disc ca sa nu mai rugineasca in zona prezoanelor si pe buza exterioara. cat despre mirosul de vopsea arsa nu e cazul nu a mirosit deloc a nimic, discul s-a curatat la prima franare si franele tin excelent (discurile sunt noi, la fel si placutele)
Comment
-
Originally posted by rares.13rrs View Postasta e masina, astea sunt culorile disponibile.
eu nu ma prea pot hotara asa ca astept pareri.
eu ma gandeam la "gold" dar din ceea ce se vede in imagine, numai gold nu e.
poate ne ajuta cineva cu o poza mai asemanatoare de culorile reale.
pozele sunt slabute ca sunt facute cu o camera antica de numai 4 megapix
Comment
Comment