Aveti Grija Ce Mancati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aveti Grija Ce Mancati

Nu vreau sa fac antireclama , dar eu zic ca e important de luat in seama.

Unicarm Satu-Mare isi bate joc de populatie otravindu-i inect si treptat cu adiviti si e-uri periculoase pentru sanatate, nu va lasati prostiti !!!

Si majoritatea firmelor de mezeluri sunt in aceeasi situatie.

A produção de salsicha é uma verdadeira lenda urbana. Difícil quem, alguma vez, em algum tempo, não tenha ouvido dizer das coisas mirabolantes que são usadas...

Eu am renuntat la ele definitiv.
    Last edited by adyshor; 3 February 2011, 19:44. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Nimic nou sub soare. Toate firmele folosesc aceleasi metode, ba chiar cele mai cunoscute sunt mai periculoase (vezi Campofrio).

Am lucrat intr'o fabrica de mezeluri si chiar daca nu am luat contact direct cu modul lor de preparare, stiam despre ce e vorba, atat ca ingrediente folosite cat si ca proces tehnologic.

De evitat (in mare): pate "de ficat", parizer, toba, cremwursti, salamurile ieftine... lista poate continua cu aproape toate mezelurile.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Sunt foarte periculoase mezelurile din comert.

Aditivii care se folosesc sunt foarte periculosi pe termen lung.

Eu am renuntat aproape total la mezeluri din comert, mai bine cumpar carne simpla si o prepar eu.

Sotia mea a lucrat inginer alimentar la o fabrica de mezeluri. Acolo aveau niste caini in curte pe care ii hraneau cu resturi de mezeluri. Dupa cateva luni unui caine i-a aparut o tumora la gat, iar ceilalti caini erau toti apatici (mai mult decat ciudat daca stai si te gandesti ca un caine e facut pentru alimentatie bazata pe carne).

Asta fara sa mai zic de reciclarea la nesfarsit a salamurilor nevandute. Practic marfa nevanduta era tocata din nou, aditivata inca o data cu toate e urile si inclusa in compozitia pentru noi produse.
      Logan GPL 1.4

Comment

Asta'i puscarie curata! Sunt curios despre ce firma este vorba.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

In anumite magazine de astea mari se vand la pret redus produse din carne sau chiar carne "proaspata".Ala mai sarac zice ca iese mai ieftin.Sa vedeti ce culoare are carnea iar salamurile alea mai au o zi sau doua si sunt gata.De la romani merge ca e saraci si ar manca si pietre asa zic ei.Ma cam indoiesc ca cea ce se strica ajung la firme de genul Protanului.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

O cunostinta a cumparat crenvusti de post si nu ia putut manca, si ia dat la un caine, va vine sa credeti ca , cainele nici nu l-a gustat ci doar la mirosit.
            sigpic

Comment

Originally posted by adyshor View Post
              Nu vreau sa fac antireclama , dar eu zic ca e important de luat in seama.

Unicarm Satu-Mare isi bate joc de populatie otravindu-i inect si treptat cu adiviti si e-uri periculoase pentru sanatate, nu va lasati prostiti !!!

Si majoritatea firmelor de mezeluri sunt in aceeasi situatie.

A produção de salsicha é uma verdadeira lenda urbana. Difícil quem, alguma vez, em algum tempo, não tenha ouvido dizer das coisas mirabolantes que são usadas...

Eu am renuntat la ele definitiv.
              Sa inteleg ca ai lucrat la unicarm si te-au dat afara? Sau ai rude, prieteni in situatia asta?
              Eu stiu ca mezelurile nu sunt bune dar nu arata cu degetul doar o firma.

Comment

mai toate mezelurile sunt cu probleme si nu doar mezelurile...mai este ceva natural in magazine?! important este castigul "producatorilor" , suntem prea multi pe planeta asta!
                Last edited by PCH; 4 February 2011, 18:14.

Comment

Nu am lucrat la unicarm, nu m-au dat afara , doar ca pe ei i-am gasit pe youtube ca material explicit cu detalii , ca ei sunt o gramada, de exempu ce cumpar de la ei sunt produsele lactate si atat.
                  sigpic

Comment

Chiar n-are nici oimportanta ca e Unicarm, LactoFarm sau alta firma.

Pur si simplu procesul de fabricatie e facut pentru maximizarea profitului si nu intereseaza pe nimeni ce se intampla cu sanatatea consumatorului.

Eu m-am convins cu mezelurile din magazine de la noi.

Cel mai sigur este sa cumperi carne si sa o prepari tu cum vrei. Si iesi si mai ieftin asa. E mai mult de munca dar macar nu te joci cu sanatatea ta si a familiei.
                    Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google