Da crezi ca stiu??Nici nu m-am uitat,acu urmaresc Circu de pe OTV
OTV-Lazarus fara permis
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Nu te-ai uitat? Era si el acolo, a aratat Diaconescu o amenda a cuiva ca n-a dat, citez: "Prioritatea de dreapta spate". ) Asa ca aveti grija la ce prioritate nu dati.
Comment
-
Era si "pilotul" de teste lazarus,care a ramas fara permis ca de aia se agita atat )
Mai era ceva intr-un proces verbal unde a scris politaiul "sa" in loc de "s-a" si "vederi" in loc de "vederii"
Aia cu prioritatea de dreapta spate..am zis ca pic pe jos de rasLast edited by Cristi_Xp; 17 January 2007, 09:28.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
lazarus....baiatul asta foarte destept a spus ca cine cumpara logan ori e sarac ori e prost, iar mai tarziu dupa ce s-a dat peste cap cu un logan de vre-o 3 ori si a scapat cu 3 zgarieturi zicea ca loganu e sicriu pe roti.....asa ca ma bucur ca nu mai are permisLast edited by Cristi_Xp; 17 January 2007, 04:58.
Comment
-
Episodul 2 in direct acum
Comment
-
ZeroTV
SeNZATIONAL
O avut emotii saracul politai cand so vazut fata in fata cu celebrul "inestigator" Lazarus, de aia o avut probleme cu scrisu procesului verbal
PS: Politaiu era cu Logan? ) ) )
PS2: Mai bine sofer de Logan decat pieton
Dan
Diaconescu
ReluareLast edited by mishu_wrc; 17 January 2007, 06:44....de doi lei :p
Comment
-
Hai domne ca e interesant :p
Comment
-
Era un logan roshu d-ala mascat... ;) si dup-aia s-au mai strans 4 passaturi ;)
Gata...lazarus schimba codul rutier acum,ca a ramas el fara permis )Last edited by Cristi_Xp; 17 January 2007, 08:45.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment