da ce o facut tampitu, ca nu am nervi sa ma uit pe otv, nu il suport cat este de arogant, parca el ar fi cel mai destept din univers.
OTV-Lazarus fara permis
Collapse
X
-
Dar l-a luat pe un bulevard pe care este restrictie de 60 km/h.
Comment
-
restrictie de 60km/h plus 10km/h admis in plus prin lege...si cu 50km/h maximul admis...120 km/h trebuia sa aiba omu ca sa ii i-a permisu,parerea mea ca va castiga in instantaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eh,n-ai pierdut nimic,in mod sigur va fi difuzata si redifuzata over and over again ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu gasesc pe nicaieri, dar mai uita-te si tu la OTV si sigur il vezi, daca nu chiar in seara asta, poate o fii Episodul III in seara asta? )
Comment
-
Dan Diaconescu in direct, inregistrat, in reluare )
Comment
-
Originally posted by blancOameni buni, atat am auzit de Lazarus asta incat deja incep sa cred ca trebuie sa fie "ceva/cineva". Poate cineva spune mai multe despre acest om, sau exista undeva vreo emisiune inregistrata sa-l vad, macar de curiozitate
PS: De ce critica asa mult loganu? ei bine cand or lansat loganu in Romania o fost invitati toti ziaristi, mai putin Lazarus (atunci era la Tele 7abc=nu stia nimeni de el)....de doi lei :p
Comment
-
"Am martorii ) [...] ca am trecut pe trecerea de pietonii... )"
Comment
Comment