Salut : Am O Problema Romtelecom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    nu au acoperire in toate satele ,pentru ca trebuie introdus un modul in centrala pentru internet ,si daca nu le renteaza nu baga in satul respectiv .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

    Comment


    • #17
      Eu vreau sa renunt la rtc pentru ca aici la mn a venit o firma mai buna de net cu fibra optica pe cand rtc nici nu aduce aici fibra optica la 17 Km de bucuresti am abonament de 20 de Mb la rtc si trag cu un Mb vai de ei

      Comment


      • #18
        E atat de greu sa ii suni?
        Cred ca ti-au mai zis asta inca 6 oameni inaintea mea.

        Comment


        • #19
          Ii suni si le zici ca pleci din tara si nu mai ai nevoie de serviciile lor altfel o sa te tot intoarca cu fel si fel de bonusuri, asta doar in cazul in care a expirat contractul. Daca a expirat dupa ce termini cererea aia telefonica de reziliere a contractului sau cum ii zice le ceri un numar de cerere dupa care revi iar cu un telefon dupa 4/5 zile ca sa fi sigur. Cam asa am auzit pe cineva ca procedat.
          Aceeasi procedura am facut o si yo cu cei de la boom azi si se pare ca merge si crede ma ca la boom e de 2 ori mai greu sa renunti decat la romtelecom numai ca sa mi raspunda un idiot la telefon i ti ies peri albi, mie de exemplu mi a luat 23,78 minute sa mi raspunda (am inregistrat convorbirea) dupa care am fost transferat la alti 3 idioti sa le repet aceeasi poveste de 3 ori...
          Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

          Comment


          • #20
            Am trecut și eu prin asta când am trecut de la Clicknet la UPC max
            1. Te duci la un centru Romtelecom și spui că vrei să renunți la net
            2. Te duci la o altă societate pentru a încheia un nou contract
            3. Reziști eroic la telefoanele cu tot felul de oferte date de cei de la Romtelecom răspunzând constant: nu
            4.După o lună vor renunța anunțându-te că rămâi în continuare cu obțiunea minimă gratuită, dacă nu ai renunțat și la telefon.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google