Salariul Minim Absolventi Facultate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salariul Minim Absolventi Facultate

Va salut. O intrebare as avea si eu. Stiu ca, de la 1 ian. 2011, sau ceva de genul, s-a marit salariul minim pe economie in domeniul privat, de la 600 RON la 700 RON/luna, asta pentru muncitorii necalificati.

Acum, pentru absolventii de facultate, coeficientul era de 2, adica, salariul minim pe economie (600x 2) care inainte era 1200 RON. Acum am inteles ca acest coeficient s-a micsorat, si ar fi de 1,72, adica 700 x 1,72 = 1204.
    Nicaieri insa, nu am gasit sigur acest lucru, am cautat pe google, si pe unele site-uri se spune ca acel coeficient a ramas 2, iar pe altele, ca ar fi de 1,72. Cum este de fapt, daca cineva a mai trecut prin asa ceva?
    Pentru ca ma intereseaza, sa mi se modifice contractul de munca, daca salariul brut, ar fi 1340 lei, cum scrie pe unele siteuri.
    Logan Ambition 1.6 8V

uite aici un tabel care te-ar putea ajuta.
    În principiu ai coeficient 2 pentru studii înalte și 1,5 pentru studii de scurtă durată (cred că asta înseamnă studii de colegiu, adică mai bine decât postliceală dar nu ieși inginer)

Comment

Unii s-ar mulţumi şi cu 700 ron salariu , degeaba am facut facultate pentru că in România facultatea este egală cu zero barat.
      Skypee™

Comment

Salariul este calculat in functie de ce studii sunt necesare pt a ocupa pozitia respectiva, poti fi angajat si pe un post care nu necesita calificare si vei fi platit cu salarul minim pe economie.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google