Salut. As vrea sa ma ajutati intr-o chestie si anume : la facultate am net, acasa am net, si acasa vin mai rar, deci nu am nevoie de net tot timpul, ci doar cand vin . as vrea sa-l inchid. deci de unde mi-as putea pune net, orange/cosmote,etc sau altele? ce recomandati ? cum era inainte romtelecomul, plateai cat intrai, cam ceva in genul as vrea eu, dar sa fie cat mai ieftin
Internet, De Care ?
Collapse
X
-
la modemuri ai trafic limitat, adica dupa ce treci de limita merge si descarca mai greu, la cele "platesti cat stai" cred ca o sa iesi mult mai scump, ce am mai vazut eu interesant, modemori de la reteaua digi, undeva in jur de 10 lei abonamentul lunar, 5 lei daca mai ai inca un serviciu de la ei si gratis daca mai ai inca doua servicii (de ex antena si telefon) dar acum depinde si ce semnal ai in zona aia, am vazut in bucuresti, era echivalent cu cel de 6 mega de la romtelecom, poate chiar mai bine (mai exact descarca de pe un torrent cu 700 si de kilo) deci bunicel la banii care ii dai pe luna, dar inca o data iti zic, depinde de zona, insa poti suna la ei si iti spun daca ai semnalsigpic
Comment
-
nicu, nu stiu ce semnal am la digi, cablu tv am de la retea locala, de unde am si net, si telefon fix nu mai am
vitriol, in jur de 35-40 de lei, nu stiu exact" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Un net mobil de la Vodafone, costa 9 E pe luna, deci nu stiu daca se renteaza sa-ti faci pentru zilele cat stai acasa, mai ales ca merge foarte prost. Mai bine ramai cu ala si il folosesti cand esti acasa. E cam aceiasi treaba, daca vorbim doar de bani.
Pe Vodafone mobile, a stat un coleg in dreapta mea (nu l-am lasat sa conduca ca mergea ca disperatu, desi era masina lui), pe laptop, de la Bucuresti la Oradea si retur, fara sa aiba vreo problema de acoperiere. Din punctul asta de vedere... nota 10.Last edited by vitriol; 19 March 2011, 00:04.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Dintre toate astea mobile, vodafone, orange, cosmote si alte servicii de internet mobil , cel mai bun este de la digi , nu se compara , oricum orice modem foloseste 3g pentru internet, asa ca daca nu ai acoperire 3g in acea zona , nu poti folosi internet mobil , indiferent daca ai vodafone, orange sau altcevaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
ai inteles bine, din cate stiu rds-rcs e pe "ghiara" cu digi si ofertele pe care le.am vazut eu, am mai zis, erau bune, mai exact 10 ledi daca nu ai nici un serviciu de la ei, 5 lei daca ai un serviciu, si gratis daca ai doua sau mai multe servicii, dar inca o data iti zic, suna la ei si o sa.ti spuna daca ai semnal in zona, eu am sunat si m.au sfatuit sa nu iausigpic
Comment
-
vorbim de 3G reteaua de telefoane ? daca da, am acasa
@razvane nu stiu cum e cu romtelecomul, oricum telefon fix nu am , decat la bunicamea , care sta un etaj mai jos..prea complica .
@adi&nicu, interesanta treaba cu rds, nu stiu daca as avea semnal( rds = digi? ) .. nu am inteles cum vine asta, cu stickul ? puteti explica un pic va rog ?
multumesc
ps: ca sa ma fac inteles ( sper ) eu vreau un net la care pot renunta oricand. asa as putea sa renunt si la cel local, dar cand trebuie sa ma conectez iar, contracte, chemat baietii acasa..etc, o gramada de treaba. Vreau ceva ca la o cartela sim, incarc luna asta si am net, nu incarc, nu am )Last edited by Tudor; 19 March 2011, 23:46." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment