Navo-modele Deagosini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navo-modele Deagosini

Entuziasmat de reclama de la televizor cu vaporul Bismarck , m-am dus la cel mai apropiat telegraf si am cumparat revista cu "piesele"
    Insa cand am vazut ca mai am de asteptat 140 de numere mi-a pierit tot chefu , asta insemnand 2x140 = 280 de saptamani (aproximativ 5 ani si putin ) , iar ca pret 140 x 15lei = 2100 lei

Intrebarea mea este : mai merita sa cumpar numerele?? , avand in vedere ca cei de la deagostini de exemplu pot sista "productia de piese" pe la nr 40-50
    Last edited by Loganu; 20 March 2011, 18:14.

Ce nesimtiti.Am vazut si eu reclama.Chiar ma intrebam cum or saarate toate piesele alipite la o revista.

Comment

si eram asa incantat de mult imi plac navo-modelele , dar pretu care il au nu prea poti sa te apropii de ele

Comment

parerea mea ca nu se merita poate daca scoteau 1 la 2-3 zile.. dar asa nu stii nici ce va fi peste 1 an dapoi peste 5 ani...+ ca trebuie tot timpul sa ai grija de nu le pierzi alea alea...
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

daca erau saptamanal imi convenea pretul ( 15 lei pe sapt ) ca e echivalentu a un pachet de tigari...

Comment

bine ca m-ai lamurit si pe mine chiar eram f interesat si eu . si la fel ma gandeam si eu unde or incapea piese pt toata nava aceea .

Comment

pai din cauza asta am deschis un topic..ne ajutam unu pe altu , pentru ca reclama care tot o fac cei de la TV e foarte tentanta

Comment

poate piesele mai mici or sa fie intr-un numar mai mare...cel putin asa ma gandesc..... acum ce piese ai primit????
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

Logane, iti recomand DVD'urile cu Tom & Jerry de la Libertatea. Apar saptamanal si costa doar 9.9 lei.
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Intr-un an te documentezi si inveti navomodelism, cauti schitele pe internet si tai singur acasa la traforaj piesele (majoritatea lor)... satisfactia este infinit mai mare. Cand eram copil am fost la navomodele dar am costruit doar un velier micut.

Comment

@ niki - eu iti recomand sa iei dvd-urile de la emisiunea Undeva In Romania "FERMA" , ai ce invata acolo ))
                      @goofy mi-a dat fix 7 piese
                      @ vasile - usor de zis...greu de aplicat

Comment

Daca e pasiune si putina voita nu este imposibil, se discuta pe forum-urile dedicate pasionatilor de modelism, poti arunca un ochi pe acolo...
                        Si ca sa faci de unul singur o nava la marimea pe care o arata aia la TV tot dureaza cam 2-3 ani.

Comment

am deschis topicu ca poate mai sunt unii pasionati pe aici

Comment

Originally posted by Niki B View Post
                            Logane, iti recomand DVD'urile cu Tom & Jerry de la Libertatea. Apar saptamanal si costa doar 9.9 lei.

Ce rau esti ma!

Cumpara DVD-urile, dar la ce le vede? La aragaz???

Logane, vezi ca sunt site-uri si chiar forumuri cu pasionatii de machete....poti cumpara toate piesele odata si le faci tu singurel! este mai ieftin si mai rapid!

Comment

pretul revistei incepand cu numarul 2 e de 15.99 ,deci 16 lei nu 15.Deci,mai adauga 140 de lei la pasiune....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google