Alt Tip De Drifturi .
Collapse
X
-
nu te costa mai mult decat sa schimbi un set de anvelope la loganInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Deci astia sunt foarte tari.Adica am si eu un RC dinasta (un skyline R34)si este foarte greu de controlat , mai ales ca este micro4x4.Masina chiar este speciala de drift si a venit dotata din fabrica cu 2 seturi de cauciucuri - slickuri pt parchet , gresie - si "de iarna" pt suprafete mai dure ca asfalt , beton ,la doar 50Ron.Fara Semnatura.
Comment
-
zici ca sunt adevarate masinile))dar au si niste preturi.....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Ca orice jucarie pt oameni mari costa.Daca nu esti pretentios sa vrei motor termic pe asa ceva(te multumeste cel electric)iesi subtire zic eu.Cele electrice pleaca de undeva de la 600ron iar cele cu motor temic pleaca de pe la 1100.De aici in colo tine de posibilitati.
Eu am plimbat unul cu motor termic si pot spune ca e o senzatie de neuitat cind vezi ce poate face o jucarie cu motor de 3centimetri cubi.sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
Comment